Το ΜέΡΑ25 για τον αποκλεισμό των νεοναζί από τις εκλογές

Το ΜέΡΑ25 για τον αποκλεισμό των νεοναζί από τις εκλογές

«Η τροπολογία που έφερε η κυβέρνηση δήθεν για τον αποκλεισμό των νεοναζί από τις εκλογές, επιβεβαιώνει δυστυχώς τα όσα εξ αρχής επισημάναμε: δεν γίνεται να ακρωτηριάσεις τη δημοκρατία για να τη διασώσεις δήθεν, από αυτούς που θέλουν να την ακρωτηριάσουν, γιατί αυτό είναι νίκη του Κασιδιάρη από τα δικά σου χέρια», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25.

«Η δε διατύπωση της συγκεκριμένης διάταξης για την ”πραγματική ηγεσία” έχει ένα ενδιαφέρον ιστορικό προηγούμενο: την ΕΠΕΝ, όπου ο σημερινός υπουργός Εσωτερικών κ. Βορίδης ήταν πρόεδρος της Νεολαίας ενός κόμματος με ”εικονικό” αρχηγό τον Χρύσανθο Δημητριάδη και ”πραγματικό” τον Γεώργιο Παπαδόπουλο μέσα από την φυλακή», σημειώνει και καλεί τον κ. Βορίδη «να βγει με σαφήνεια να μας πει αν κάνει με αυτό το νομοσχέδιο την πολύ καθυστερημένη αυτοκριτική του, ή απλά θέλει να εξουδετερώσει τον ”ανταγωνισμό” στην ίδια δεξαμενή ψηφοφόρων».

Στο πλαίσιο αυτό το ΜέΡΑ25 δηλώνει πως δε θα γίνουν «συνεργοί» «στην ηρωοποίηση του Κασιδιάρη και των λοιπών ναζί που θα επιτύχει η απαγόρευση που μεθοδεύει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας» και «στην απατηλή πλάνη του ΣΥΡΙΖΑ ότι μπορεί η απαγόρευση να «φωτογραφίσει» αποκλειστικά ναζιστικά κόμματα χωρίς να αποτελέσει προοίμιο για ένα ντόμινο απαγορεύσεων με αντικομμουνιστική στόχευση- δεδομένου, μάλιστα, ότι είμαστε μέλη μιας ανιστόρητης Ευρωπαϊκής Ένωσης που, κάθε 23η Αυγούστου, τσουβαλιάζει τον φασισμό με τον κομμουνισμό».

«Στον αγώνα εναντίον του ναζισμού και του φασισμού, οι δημοκράτες ερχόμαστε αντιμέτωποι με μια Νέα Δημοκρατία που συστηματικά εντάσσει ναζί και φασίστες στην Αστυνομία και σε άλλους θεσμούς του κράτους και της κοινωνίας. Καταγγέλλουμε λοιπόν ως επικίνδυνα υποκριτική την μεθόδευση της κυβέρνησης», αναφέρει στην ίδια ανακοίνωση το ΜέΡΑ25 και καταλήγει:

«Δουλεύουμε νύχτα-μέρα, μαζί με όλους τους αντιφασίστες δημοκράτες, ώστε οι ναζί να συντριβούν ηθικά και πολιτικά παντού».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading