Η ΟΓΕ Ικαρίας για τα θέματα υγείας

Πληροφορηθήκαμε ότι στο Γ.Ν Ικαρίας προσλήφθηκε παιδίατρος, με μόνιμη θέση εργασίας κι εκφράζουμε την ικανοποίηση μας γι’ αυτή την εξέλιξη, καθώς ήταν χρόνιο αίτημα του ικαριώτικου λαού και των συλλόγων μας και δώσαμε πολλούς αγώνες για να υλοποιηθεί.

Η ΟΓΕ Ικαρίας για τα θέματα υγείας

Όμως δεν επαναπαυόμαστε!

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε στελέχωση του νοσοκομείου, του Κ.Υ. και των Π. Ιατρείων με όλες τις ειδικότητες γιατρών, με μόνιμη και σταθερή σχέση.

Ειδικότερα διεκδικούμε την πρόσληψη παιδιάτρων και στο Κ.Υ. Ευδήλου, αλλά και στο Π. Ιατρείο Ραχών, που πρέπει επιτέλους ν’ αναβαθμιστεί σε Κ.Υ., γιατί καλύπτει μια μεγάλη γεωγραφική περιοχή κι έχει μεγάλη απόσταση από το νοσοκομείο.

Ένα σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει, είναι η βλάβη του μαστογράφου,  από το καλοκαίρι που επισκευάζεται προσωρινά, για να ξαναχαλάσει πάλι σε λίγες ημέρες, με αποτέλεσμα να έχουν ακυρωθεί πολλά ραντεβού για μαστογραφία.

Πως θα μπορέσουν οι γυναίκες του νησιού μας ν’ αξιοποιήσουν το εθνικό πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου, για δωρεάν μαστογραφία;

Ζητάμε άμεσα να επιλυθεί το πρόβλημα, στην ανάγκη με αγορά καινούργιου μαστογράφου και να εξοπλιστεί και το Κ.Υ. Ευδήλου με μαστογράφο.

Δεν γίνεται οι γυναίκες του νησιού μας, να ταξιδεύουν στην Αθήνα, μ’ ένα σωρό έξοδα, για να κάνουν μια εξέταση που είναι “δωρεάν” και είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία τους.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.