Η Σάμος Αλλάζει: Πότε θα δημοπρατηθούν οι αποκαταστάσεις των Δημοτικών Σχολείων;

Σε Δελτίο τύπου (18 Οκτωβρίου 2022, δείτε στο τέλος του άρθρου) ρωτήσαμε το Δήμαρχο για τα Δημοτικά Σχολεία Άνω Βαθέος, Πυθαγορείου κα Χώρας που επλήγησαν από το καταστροφικό σεισμό.

Η Σάμος Αλλάζει: Πότε θα δημοπρατηθούν οι αποκαταστάσεις των Δημοτικών Σχολείων;

Επανερχόμαστε σήμερα, μετά από 5 μήνες και ξαναρωτάμε τον κ. Δήμαρχο τι γίνεται με τις μελέτες αποκατάστασης των παραπάνω Δημοτικών Σχολείων και γιατί δεν έγινε ακόμη η δημοπράτηση των έργων αποκατάστασης από την ΚΤΥΠ ΑΕ, σύμφωνα με τις μελέτες που έχουν εκπονηθεί και τους έχουν παραδοθεί από το Δήμο.

Δυστυχώς, επιβεβαιώνονται οι ανησυχίες μας για την αδράνεια της ΚΤΥΠ ΑΕ και ζητάμε από τον κ. Δήμαρχο να απαιτήσει από τα αρμόδια Υπουργεία ως Δήμος Ανατολικής Σάμου το συνολικό ποσόν που απαιτείται και να δημοπρατηθούν οι αποκαταστάσεις των Δημοτικών Σχολείων με τις διαδικασίες που προβλέπονται και με ευθύνη και επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας.

Όποια καθυστέρηση από εδώ και πέρα βαραίνει εξ ίσου την κυβέρνηση και τις κεντρικές κρατικές της υπηρεσίες καθώς και τη Δημοτική Αρχή για την μη αποκατάσταση των Δημοτικών Σχολείων και την αναγκαστική λύση φοίτησης των μαθητών σε προκατασκευασμένες αίθουσες για πολλά χρόνια.

Το δελτίο τύπου που αναφέρεται η παράταξη

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.