Η Αν.υπουργός υγείας και ο διοικητής της 2ης ΥΠΕ στη Σάμο

Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό και αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα της Κυβέρνησης της Νέα Δημοκρατίας, υποστηρίζει σε ανάρτησή του ο βουλευτής το νομού Σάμου, Χριστόδουλος Στεφανάδης.

Και συνεχίζει

Σήμερα, με την Αν. Υπουργό Υγείας κα Μίνα Γκάγκα, η οποία παράλληλα είναι και κορυφαία γιατρός με πολύ μεγάλη εμπειρία σε τριτοβάθμια νοσοκομεία όπου έχει υπηρετήσει ευδόκιμα επί δεκαετίες, επισκεφθήκαμε τις μονάδες υγείας του νησιού μας: το Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, το Κέντρο Υγείας Σάμου και το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου.

Η κα Υπουργός άκουσε τα προβλήματα από το ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, καθώς επίσης και από εκπροσώπους πολιτών. Επίσης, συνάντησε θεσμικούς αυτοδιοικητικούς παράγοντες που της έθεσαν γενικότερα προβλήματα που αφορούν και την πρωτοβάθμια υγεία.

Κατέγραψε ιεραρχικά τα αιτήματα και σε συνεργασία με τον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ κ. Χ. Ροϊλό που την συνόδευε, δρομολόγησε άμεσες λύσεις.

Ευχαριστούμε την κα Υπουργό και τον κ. Διοικητή της 2ης ΥΠΕ για την πολύ σημαντική και παραγωγική επίσκεψη όπως επίσης και για τη διαχρονική βοήθεια τους.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading