Γ. Μπουρνούς : Θα τιμούμε τον Νεκτάριο Σαντορινιό συνεχίζοντας την πολιτική του για τα νησιά μας

Αποχαιρετούμε με ανείπωτη οδύνη τον φίλο και σύντροφο Νεκτάριο Σαντορινιό. Ο Νεκτάριος πάλεψε με θάρρος και πείσμα  με τον καρκίνο, ενώ ήταν παρών μέχρι τέλους στη μάχη για την πολιτική αλλαγή.

Γ. Μπουρνούς : Θα τιμούμε τον Νεκτάριο Σαντορινιό συνεχίζοντας την πολιτική του για τα νησιά μας

Ηταν ο Βουλευτής και ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας που αφοσιώθηκε στη βελτίωση της ζωής των νησιωτών, που εργάστηκε για τις μονάδες αφαλάτωσης στα Δωδεκάνησα, την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού στην Κάλυμνο, που μας άφησε τη μεγάλη παρακαταθήκη του Μεταφορικού Ισοδύναμου.

Πριν από αυτόν η νησιωτικότητα ήταν μια συνταγματική αρχή και μια καλή ιδέα. Μετά από αυτόν έγινε εφαρμοσμένη πολιτική, έγινε αναγνωρισμένη αρχή που διαπνέει και υπαγορεύει πολιτικές που καλυτερεύουν τη ζωή στα νησιά και αποκαθιστούν τη δικαιοσύνη μεταξύ νησιωτικής και ηπειρωτικής Ελλάδας.

Κι έτσι θα τιμήσουμε τη μνήμη του: Θα προστατεύσουμε και θα επεκτείνουμε τις πολιτικές του Μεταφορικού Ισοδύναμου, θα εργαστούμε για ολοκληρωμένη νησιωτική πολιτική σε κάθε πτυχή της οικονομίας και της κοινωνίας των νησιών μας.

Ένας πολύτιμος σύντροφος και φίλος, ένας έντιμος και καλός άνθρωπος, δεν είναι πια κοντά μας. Θα τον θυμόμαστε με πολλή αγάπη. Θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.