Σύγχρονο υπερηχοτομογράφο απέκτησε το αιμοδυναμικό του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Έναν Υπερηχοτομογράφο VSCAN για το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, στη μνήμη του γνωστού στη Λέσβο φαρμακοποιού Παναγιώτη Ψύχα , που έφυγε τόσο πρόωρα από οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου πριν 2 χρόνια, δώρισε η οικογένειά του.

Συγκεκριμένα το μηχάνημα είναι ένα διαγνωστικό εργαλείο απεικόνισης μέσω υπερήχων για χρήση από ειδικευμένους και εκπαιδευμένους επαγγελματίες υγείας. Δίνει τη δυνατότητα καθοδήγησης, απεικόνισης και μέτρησης υπερηχογραφικα των ανατομικών δομών του σώματος και της καρδιακής λειτουργίας.

Αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες και εύχρηστες συσκευές υπερήχων για την ανατομική καθοδήγηση των επεμβατικών καρδιολόγων κατά τη διάρκεια της παρακέντησης αγγείων στο Αιμοδυναμικό εργαστήριο.

Ο διοικητής του Βοστάνειου Νοσοκομείου Γιώργος Καμπούρης ευχαρίστησε την οικογένεια του Παναγιώτη Ψύχα για την πολύ σημαντική δωρεά «η οποία θα βοηθήσει κάθε συμπολίτη μας ο οποίος θα προσέρχεται στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο για διενέργεια επέμβασης, αλλά και συνολικά στην καρδιολογική κλινική».

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.