Σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσίαση του σχεδίου για το αρχαιολογικό μουσείο της Αθήνας

«Ο κ. Μητσοτάκης αντί για έργα εγκαινιάζει μακέτες», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχολιάζοντας «τα εγκαίνια της επέκτασης του Αρχαιολογικού Μουσείου», από τον πρωθυπουργό.

Σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσίαση του σχεδίου για το αρχαιολογικό μουσείο της Αθήνας

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του υποστηρίζει: «Όσο πλησιάζουν οι εκλογές ο κ. Μητσοτάκης κατεβαίνει με ταχύτητα φωτός τα σκαλιά του αυτοεξευτελισμού του. Αντί για έργα, χωρίς ίχνος ντροπής εγκαινιάζει μακέτες και πανηγυρίζει.

Αφού η πρόχειρη εξαγγελία του στις προγραμματικές δηλώσεις του 2019 για ενοποίηση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου με το Μετσόβιο Πολυτεχνείο πήγε στράφι, σήμερα έκανε “εγκαίνια μακέτας” της επέκτασης του Αρχαιολογικού Μουσείου λέγοντας μάλιστα ότι “γίνεται πραγματικότητα ένα προσωπικό του όνειρο”».

Συνεχίζοντας κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη ότι «ενώ κάνει σπέκουλα σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά το Μετρό της Θεσσαλονίκης, ένα έργο που το παρέλαβε στο τελικό του στάδιο και κατάφερε με τους χειρισμούς του να καθυστερήσει την έναρξη λειτουργίας του από τα μέσα του 2020 στα τέλη του 2023, ο ίδιος σήμερα εγκαινιάζει με τυμπανοκρουσίες σχέδια επί χάρτου. Κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ, που παρέδιδε ολοκληρωμένα έργα, για “μουσαμάδες” και ο ίδιος σήμερα εγκαινιάζει “μακέτες”».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.