ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:Χτύπησαν ανηλεώς εκπαιδευτικούς και σπουδαστές

Η κυβέρνηση έδειξε για ακόμη μία φορά το αυταρχικό της πρόσωπο στον κόσμο της εκπαίδευσης, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση των ΜΑΤ έξω από το Μέγαρο Μουσικής.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:Χτύπησαν ανηλεώς εκπαιδευτικούς και σπουδαστές

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έδειξε για ακόμη μία φορά το αυταρχικό της πρόσωπο απέναντι στον κόσμο της εκπαίδευσης.

Η ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών και σπουδαστών στο Μέγαρο Μουσικής χτυπήθηκε ανηλεώς και πνίγηκε στα χημικά από τις δυνάμεις της αστυνομίας.

Αυτά είναι τα “κατορθώματα” Μητσοτάκη – Κεραμέως στην Παιδεία αυτά τα τέσσερα χρόνια: ιδιωτικοποίηση παντού, προώθηση πελατείας στα ιδιωτικά κολλέγια και καταστολή.

Την απάντηση θα την πάρουν στην κάλπη και θα είναι ηχηρή».

Σε δεύτερη ανακοίνωση που προήλθε από τον Τομέα της ΚΟ και του Τμήματος Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρονται τα εξής:

Έξω από έναν χώρο Πολιτισμού, Τέχνης και Παιδείας τα ΜΑΤ δέρνουν τους ανθρώπους των Γραμμάτων και των Τεχνών. Έτσι πορεύεται και έτσι θα συνεχίσει να πορεύεται και να εκδικείται η κυβέρνηση των «αρίστων» τους εργαζόμενους στην Παιδεία και τον Πολιτισμό με συλλήψεις, προσαγωγές και καταστολή. Όσο πλησιάζουν οι εκλογές ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλει κανέναν κλάδο, καμία κοινωνική ομάδα, κανέναν πολίτη να του χαλάει την επίπλαστη εικόνα που προσπαθεί να χτίσει αυτός και οι επικοινωνιολόγοι του στα κατευθυνόμενα ΜΜΕ. Ο απερχόμενος πρωθυπουργός δεν βρίσκεται απέναντί μόνο στους καλλιτέχνες και τους εκπαιδευτικούς αλλά στην ίδια την πραγματικότητα. Το αποτέλεσμα των εκλογών, ράπισμα για εκείνον, θα τον προσγειώσει αναγκαστικά. ​

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.