Συνάντηση υποψηφίου της Ελληνικής λύσης με τον δήμαρχο Αν.Σάμου

Συνάντηση με τον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, κ. Γιώργο Στάντζο, πραγματοποίησε την Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου, ο υποψήφιος βουλευτής Σάμου με την «Ελληνική Λύση», κ. Γιάννης Βέττας.

Συνάντηση υποψηφίου της Ελληνικής λύσης με τον δήμαρχο Αν.Σάμου

Στην εποικοδομητική αυτή συνάντηση συζητήθηκαν πολύ ενδιαφέροντα θέματα που απασχολούν τον Δήμο και το νησί μας, όπως ο πρωτογενής τομέας, ο τουρισμός, η υγεία, τα διαχρονικά προβλήματα που εξακολουθούν να έχουν οι σεισμόπληκτοι με το «πάγωμα» της επιδότησης ενοικίου και τις κτιριακές υποδομές.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν την ακρίβεια, την Πολιτική Προστασία του Δήμου και τον εθελοντισμό αλλά και τα εθνικά μας θέματα.

«Οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Στάντζο για αυτή την επαφή και ελπίζουμε αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί και μελλοντικά», ανέφερε μετά τη συνάντηση ο κ. Βέττας.

Την ερχόμενη Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο Δημαρχείο Καρλοβάσου με τον δήμαρχο Δυτικής Σάμο, κ. Αλέξανδρο Λυμπέρη, όπου και εκεί υπάρξει ενημέρωση και συζήτηση για θέματα που απασχολούν την περιοχή.

Σαμιακό βήμα

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.