Οι προσφορές της MediaMarkt για το μήνα Φεβρουάριο

Οι πρσφορές της MediaMarkt για το μήνα Φεβρουάριο

H Media Markt, η No 1 σε πωλήσεις αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ευρώπη, διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα και προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων από τηλεοράσεις, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, tablets, μικροσυσκευές, μεγάλες οικιακές συσκευές, κλιματιστικά, αξεσουάρ και πολλά ακόμη.

Στη σελίδα κάθε προϊόντος ο πελάτης μπορεί να βρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το προϊόν, όπως τεχνικά χαρακτηριστικά, διαθεσιμότητα και εγγύηση. Οι επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μοναδικές προσφορές στην καλύτερη τιμή της αγοράς, ενώ μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλούς τρόπους πληρωμής και παραλαβής της παραγγελίας τους.

Η μεγάλη αυτή αλυσίδα έχει εκπτώσεις έως -60% για αγορές έως 28/02/2023. Επιπλέον προσφέρει έκπτωση έως -50% σε επιλεγμένες τηλεοράσεις πάλι έως 28/02/2023. Επίσης προσφέρει έκπτωση έως -25% σε επιλεγμένα tablets για αγορές έως 28/02/2023, ενώ έχει έκπτωση έως -40% σε επιλεγμένες οικιακές συσκευές για αγορές έως 28/02/2023.

Άλλες προσφορές είναι τα Ps5, που είναι άμεσα διαθέσιμα από 549€ για αγορές εως 28-2-2023 και σκούπες Stick Bosch με τριπλό όφελος & έως -185€ για αγορές ως 28 Φεβρουαρίου. Η πιο Hot όμως προσφορά είναι η έκπτωση έως -17% σε επιλεγμένα smartphones

Δείτε τις εντυπωσιακές προσφορές στο site της εταιρείας

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.