Οι γονείς της Ικαρίας για την παιδική υγεία

Η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Σχολείων Ικαρίας θέλει να εκφράσει την συμπαράστασή της στους γιατρούς και στο νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και την σφοδρή εναντίωσή της στην ιδιωτικοποίηση των παιδοογκολογικών τμημάτων του νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία”.

Οι γονείς της Ικαρίας για την παιδική υγεία

Απαιτούμε να αποσυρθεί άμεσα κάθε ρύθμιση που προωθεί την εμπορευματοποίηση τις περίθαλψης του παιδικού καρκίνου, αλλά και οποιασδήποτε νόσου ή αρρώστιας που αφορά παιδιά.

Για μία ακόμη φορά καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση που με τους αποτρόπαιους νόμους περί Υγείας, ανοίγει τον δρόμο στους Βαρδινογιάννηδες και σε κάθε Βαρδινογιάννη αυτού του κόσμου, να πλουτίζει ακόμη περισσότερο, εμπορευματοποιώντας την υγεία των παιδιών μας.

Για μια ακόμη φορά καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση και το Υπ.Υγείας που με τους άθλιους χειρισμούς τους, βυθίζουν στην απόγνωση οικογένειες από ολόκληρη την χώρα, που έρχονται αντιμέτωπες με τον πιο δύσκολο και άνισο αγώνα που δίνουν τα παιδιά τους στις πιο τρυφερές ηλικίες τους.

Οικογένειες που ήδη στενάζουν από τα χαράτσια, την ακρίβεια και την ανεργία.

Επίσης, ως γονείς βρισκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων του νοσοκομείου, καθώς ξημερώνει και για αυτούς ένα αβέβαιο αύριο. Ένα αύριο που το καινούριο καθεστώς θα φέρει απολύσεις, συμβάσεις ημιαπασχόλησης, μειωμένα ωράρια κτλ.

Οι γονείς της Ικαρίας βροντοφωνάζουν:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ-ΦΑΡΜΑΚΟ
ΑΜΕΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock