Ο 5ος Διαγωνισμός Μαθηματικών Ικανοτήτων «Πυθαγόρας» και στη Σάμο

Φέτος θα διεξαχθεί ο 5ος Διαγωνισμός Μαθηματικών Ικανοτήτων «Πυθαγόρας» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και το Παράρτημα Σάμου θα είναι εξεταστικό κέντρο (κέντρο εγγραφής).

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, ηλεκτρονικά και εξ αποστάσεως (κάθε μαθητής θα διαγωνιστεί από το σπίτι του).

Η διάρκειά του είναι μιάμιση ώρα. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μαθητές από τη Β’ Δημοτικού μέχρι και τη Γ΄ Γυμνασίου που φοιτούν σε σχολεία όλης της χώρας, οι οποίοι είναι συνδρομητές στο περιοδικό Πυθαγόρας ή που θα γίνουν συνδρομητές μέχρι και τις 7 Μαρτίου 2023 (με ετήσια συνδρομή 10 ευρώ).

Για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή του/της μαθητή/μαθήτριας στο εξεταστικό κέντρο (κέντρο εγγραφής) του Παραρτήματος Σάμου της ΕΜΕ θα πρέπει μέχρι και την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023 είτε να συμπληρώσετε την φόρμα ακολουθώντας τις οδηγίες που δίνονται ή να κάνετε την εγγραφή δια ζώσης στο Μουσικό Σχολείο Σάμου, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:15 με 15:00. 

Τονίζουμε ιδιαιτέρως ότι θα πρέπει να προσέξετε για την ορθή συμπλήρωση των στοιχείων (θα μεταφερθούν αυτούσια και στις βεβαιώσεις/βραβεία) καθώς και ότι στην αιτιολογία κατάθεσης της συνδρομής θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του διαγωνιζόμενου μαθητή/μαθήτριας.

Περισσότερα για το διαγωνισμό μπορείτε να δείτε εδώ.

Για οποιαδήποτε απορία ή προβληματισμό έχετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 22730.23497, 6977.463195 και 6989.153041.

Σαμιακό βήμα

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.