Ο Γιάννης Μπουρνούς στο ΚΥΤ Καρά Τεπέ

Το ΚΥΤ του Καρά Τεπέ επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ν. Λέσβου και Αναπληρωτής Τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Μπουρνούς, συνοδευόμενος από κλιμάκιο της ΝΕ του κόμματος.

Ο Γιάννης Μπουρνούς στο ΚΥΤ Καρά Τεπέ

Ο Γιάννης Μπουρνούς ενημερώθηκε από τον Αναπληρωτή Διοικητή, κ. Βαφέα για την παρούσα κατάσταση λειτουργίας του ΚΥΤ και στη συνέχεια συναντήθηκε με τους εργαζόμενους διαφόρων κατηγοριών του ΚΥΤ.

Το πιο επείγον πρόβλημα το έχουν οι συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ), των οποίων οι συμβάσεις λήγουν τον Απρίλιο. Ο Γιάννης Μπουρνούς δήλωσε σχετικά:

«Οι συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου βρίσκονται υπό προεκλογική ομηρεία από την κυβέρνηση της ΝΔ, εφόσον οι συμβάσεις τους λήγουν τον Απρίλιο και προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία κίνηση για την ανανέωσή τους. Πρόκειται για εργαζόμενους που έχουν αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία διαχείρισης του προσφυγικού-μεταναστευτικού ζητήματος μετά από έξι χρόνια εργασίας με αυταπάρνηση και πραγματική προσφορά.

Η κυβέρνηση τηρεί σιγή ιχθύος για την τύχη των εργαζομένων. Αν οι άνθρωποι αυτοί χάσουν τη δουλειά τους, εκτός του κόστους που θα υποστούν αυτοί και οι οικογένειές τους, θα υπάρξουν σημαντικότατες επιπτώσεις και στην εύρυθμη λειτουργία του ΚΥΤ Καρά Τεπέ, αφού οι εργαζόμενοι αυτοί, με την αναντικατάστατη εμπειρία που έχουν αποκομίσει, είναι απολύτως αναγκαίοι στην καθημερινότητα του ΚΥΤ.

Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει άμεσα τα προεκλογικά παιχνίδια με τις ζωές των εργαζομένων και να ανανεώσει άμεσα τις συμβάσεις που λήγουν τους αμέσως επόμενους μήνες».

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.