Εκατοντάδες επιβάτες εγκλωβισμένοι σε τραίνο της Hellenic train

Η ταλαιπωρία για τους επιβάτες της Hellenic train δεν τελειώνει ποτέ καθώς άλλο ένα πρόβλημα προέκυψε σήμερα για τα τραίνα που εκτελούν το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εκατοντάδες επιβάτες εγκλωβισμένοι σε τραίνο της Hellenic train

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Hellenic train, το τραίνο IC 56 παρέμεινε στον σταθμό Παλαιοφάρσαλου με «σημαντικές καθυστερήσεις» λόγω «τεχνικών προβλημάτων στα καλώδια της ηλεκτροκίνησης».

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές που επικαλείται η εφημερίδα των Συντακτών, το τραίνο είχε φτάσει στο Παλαιοφάρσαλο όταν τα καλώδια που κρέμονταν πάνω από αυτό εξερράγησαν καθώς οι επιβάτες αποβιβάζονταν. Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα αλλά θα πρέπει να τονιστεί ότι το καλώδιο που κόπηκε είχε τάση 25.000 βολτ και έπεσε πάνω στο τραίνο την ώρα που αποβιβάζονταν οι επιβάτες.

Η Hellenic Train σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι λόγω καθυστερήσεων το δρομολόγιο θα εκτελείται με λεωφορεία από Παλαιοφάρσαλο προς Λάρισα, Κατερίνη, Πλατύ και Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα γράφει το εξής

Η αμαξοστοιχία IC 56 παραμένει στο σταθμό του Παλαιοφαρσάλου, λόγω τεχνικού προβλήματος καλωδίου ηλεκτροκίνησης. Αναμένεται σημαντική καθυστέρηση.

Το δρομολόγιο του IC56 (Αθήνα – Θεσσαλονίκη-με ώρα αναχώρησης 13:22) θα πραγματοποιηθεί με λεωφορεία από τον Παλαιοφάρσαλο για τη Λάρισα, την Κατερίνη, το Πλατύ και τη Θεσσαλονίκη.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.