Κάλεσμα της Ένωσης Δημοκρατικών Γυναικών της Ικαρίας στην κινητοποίηση του ΕΚΣ

Την Δευτέρα 6 Μαρτίου το Εργατικό Κέντρο Σάμου καλεί σε κινητοποιήσεις την Ικαρία και στη Σάμο. Η ένωση Δημοκρατικών Γυναικών Ικαρίας (Μέλος της ΟΓΕ) καλεί τους Ικαριώτες και Ικαριώτισσες να συμμετάσχει την κινητοποίηση για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Κάλεσμα της Ένωσης Δημοκρατικών Γυναικών της Ικαρίας στην κινητοποίηση του ΕΚΣ

Στο κείμενο τους γράφουν τα εξής:

Η Ενωση Δημοκρατικών Γυναικών Ικαρίας και η Ομάδα Γυναικών Αγ. Κηρύκου (μέλη ΟΓΕ) εκφράζουμε τη θλίψη μας για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των θυμάτων.

Μας συγκλονίζει ο χαμός τόσων ανθρώπων, ιδιαίτερα νέων παιδιών.

Μας γεμίζει οργή το προδιαγεγραμμένο έγκλημα που έχει αυτουργούς τη σημερινή και όλες τις προηγούμενες  κυβερνήσεις που θυσιάζουν τις λαϊκές ανάγκες στο βωμό της πολιτικής που τις λογαριάζει ως κόστος για το κράτος και ως όφελος για τους επιχειρηματικούς ομίλους.

Η σημερινή πρόοδος της επιστήμης και της τεχνολογίας μπορεί να εξασφαλίσει δημόσιες υποδομές και συγκοινωνίες ασφαλείς και σύγχρονες, με μόνιμο και επαρκές προσωπικό που θα καλύπτουν τις ανάγκες των λαϊκών οικογενειών. Γι αυτό παλεύουμε ανυποχώρητα διεκδικώντας ό,τι είναι σύγχρονο και αναγκαίο για εμάς και τις οικογένειές μας.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.