Θετικός ο απολογισμός του Επιμελητηρίου της Σάμου

Τον απολογισμό της δράσης του Επιμελητηρίου για το 2016 παρουσίασε ο πρόεδρος του Γιώργος Κυριαζής, στα μέλη του αλλά και στους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και των φορέων, που παρευρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Θετικός ο απολογισμός του Επιμελητηρίου της Σάμου

Ο κ. Κυριαζής αναφέρθηκε στις δράσεις που έγιναν για τη βελτίωση της τουριστικής κίνησης του νησιού, η οποία λόγω του προσφυγικού- μεταναστευτικού είχε υποστεί μεγάλη πτώση, μέσω εκθέσεων αλλά και διαφήμισης με την συντονισμένη δράση και την συνεργασία με άλλους τοπικούς φορείς, που είχε ως αποτέλεσμα να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα. Επίσης το Επιμελητήριο την χρονιά που πέρασε πραγματοποίησε πολλές εκδηλώσεις υποδοχής τουριστών που έφτασαν στο νησί είτε με κρουαζιερόπλοια είτε μέσω πτήσεων τσάρτερ. Τέλος ο κ. Κυριαζής αναφέρθηκε στις εγγραφές νέων επαγγελματιών στο Επιμελητήριο που το 2016 ήταν περισσότερες από τις διακοπές που έγιναν.

Αμέσως μετά ο ιερέας του Αγίου Νικολάου πατήρ Στέφανος ευλόγησε την βασιλόπιτα ενώ το φλουρί κέρδισε ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Πανουράκης.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.