Ο Γεραπετρίτης απαγόρευσε την παρουσία δημοσιογράφων έξω από κτήριο του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη

Την ώρα που οι αποκαλύψεις σχετικά με το πολύνεκρο τραγικό δυστύχημα στα Τεμπη όλο και πληθαίνουν, στριμώχνοντας για τα καλά την κυβέρνηση στα «σχοινιά», ο Γιώργος Γεραπετρίτης επιχειρεί να ρίξει σκοτάδι στην επίσκεψή του στο γραφείο τηλεδιοίκησης του ΟΣΕ, στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γεραπετρίτης απαγόρευσε την παρουσία δημοσιογράφων έξω από κτήριο του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη

Όπως μετέδωσε ο ρεπόρτερ από το ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» Θεσσαλονίκης, Ιάσονας Μπάντιος, στην προσπάθεια των δημοσιογράφων να προσεγγίσουν το γραφείο τηλεδιοίκησης ενημερωθήκαν ότι με απόφαση του νέου υπουργού Υποδομών και Μεταφορών απαγορεύτηκε η πρόσβαση στους δημοσιογράφους ακόμα και έξω από το κτήριο.

Τον λόγο τον γνωρίζει μόνο ο ίδιος.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις ο Γιώργος Γεραπετρίτης θα πραγματοποιήσει αυτοψία σε συγκοινωνιακές υποδομές και στο σημείο του κόμβου ΑΧ.

ΣΥΡΙΖΑ:Μόνο με τις «βόλτες» Γεραπετρίτη δεν «μαζεύεται» η διάλυση του σιδηροδρόμου

«Οι σημερινές ‘βόλτες’ του κ. Γεραπετρίτη δεν ‘μαζεύουν’ τη διάλυση που επήλθε με ευθύνη των Μητσοτάκη και Καραμανλή», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι τομεάρχες Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Νίκος Παππάς και Χρήστος Γιαννούλης, σχολιάζοντας την επίσκεψη του νέου υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργου Γεραπετρίτη, στο γραφείο τηλεδιοίκησης του ΟΣΕ στην Θεσσαλονίκη.

Ακολούθως υποστηρίζουν: «Ο νέος υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αν και επικεφαλής του επιτελικού κράτους ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει ότι δεν έμαθε για τις εκατοντάδες καταγγελίες και τα εξώδικα των εργαζομένων στον σιδηρόδρομο και τις πάνω από 100 παρεμβάσεις μας για φλέγοντα ζητήματα του τομέα. Σήμερα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη. Αλλά αντί να επισκεφτεί (και) τον κόμβο ΤΧ1 – κέντρο ελέγχου με τα χίλια προβλήματα, βρέθηκε μόνο στον κεντρικό σταθμό της πόλης».

Οι τομεάρχες θυμίζουν ότι «από τον Νοέμβριο του 2021 είχαμε αναδείξει σε επιτόπια επίσκεψή μας στον ΤΧ1, σε έναν από τους σημαντικότερους σιδηροδρομικούς κόμβους, που στεγάζεται σε ένα κτίριο – ερείπιο, την εγκατάλειψη του σιδηροδρόμου και την εργασία των υπαλλήλων στα «τυφλά», καθώς, μετά το 2019, τα συστήματα τηλεδιοίκησης και φωτοσήμανσης, είτε είναι «σβηστά», είτε υπολειτουργούν.

Τότε, σύμφωνα με τον κ. Καραμανλή, λαϊκίζαμε. Και τότε, όμως, και τώρα επιμένουμε στην ανάγκη ανάταξης του σιδηροδρόμου, αναβάθμισης της ασφάλειας των μεταφορών και ανάδειξης της αλήθειας για όσα συνέβησαν μια εβδομάδα πριν».

Πληροφορίες από το ieidiseis και το ποντίκι

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.