Εκατοντάδες Σαμιώτες έστειλαν το δικό τους μήνυμα για το δυστύχημα στα Τέμπη

Με αγωνιστικό παλμό και συνθήματα όπως «Το έγκλημα αυτό δε θα ξεχαστεί. Όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή», εκατοντάδες Σαμιώτες σε Σάμο και Καρλόβασι διαμαρτυρήθηκαν για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη συμμετέχοντας στην 24 ωρη απεργία στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Εκατοντάδες Σαμιώτες έστειλαν το δικό τους μήνυμα για το δυστύχημα στα Τέμπη

Εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, φοιτητές και μαθητές παρά το ψιλόβροχο, κρατώντας πανό με τα δικά τους συνθήματα έδωσαν δυναμικό παρόν στις συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις πλατείες Πυθαγόρα και Βαλασκαντζή στο Βαθύ και το Καρλόβασι αντίστοιχα.

Εκπρόσωποι από το Εργατικό Κέντρο Σάμου, την ΕΛΜΕ, το Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ, τον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών, τους φοιτητές, καταδίκασαν «το έγκλημα» των Τεμπών ζητώντας να αποδοθούν ευθύνες στους υπεύθυνους και να διασφαλιστεί η ασφαλής μεταφορά επιβατών με κάθε μεταφορικό μέσον ώστε να μη θυσιαστούν άλλοι άνθρωποι στο βωμό του κέρδους.

Συγκινητική η στιγμή που οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Σάμου στην Πλατεία Πυθαγόρα, τραγούδησαν απόσπασμα από το τραγούδι της Χάρις Αλεξίου «Τίποτα Δεν Πάει Χαμένο». Αμέσως μετά τις ομιλίες στις κεντρικές πλατείες του νησιού πραγματοποιήθηκαν πορείες στην παραλιακή λεωφόρο της πρωτεύουσας και στους εμπορικούς δρόμους του Καρλοβάσου αντίστοιχα.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.