ΣΥΡΙΖΑ: Ο Λοβέρδος παραδέχθηκε ότι ο σταθμάρχης είναι κομματικό ρουσφέτι

«Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Γιάννης Λοβέρδος, προς τιμήν του σήμερα, παραδέχτηκε αυτό που όλοι γνωρίζουν αλλά αρνείται τόσες μέρες η κυβέρνηση να παραδεχθεί: Ότι ο μοιραίος σταθμάρχης είναι κομματικό ρουσφέτι».

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Λοβέρδος παραδέχθηκε ότι ο σταθμάρχης είναι κομματικό ρουσφέτι

Αυτό υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του μετά τα όσα δήλωσε ο γαλάζιος βουλευτής στο Mega για την τραγωδία των Τεμπών ότι «όλοι, ο σταθμάρχης, ο επιθεωρητής είναι κομματικά ρουσφέτια».

«Ο κ. Μητσοτάκης υποσχέθηκε “επιτελικό κράτος” και “αριστεία”, αλλά μετά από τέσσερα χρόνια στη διακυβέρνηση κυριαρχεί το χάος, οι πελατειακές σχέσεις, η αναξιοκρατία και η απαξίωση υποδομών και υπηρεσιών με δραματικές συνέπειες για την κοινωνία» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Γιάννης Λοβέρδος, προς τιμήν του σήμερα, παραδέχτηκε αυτό που όλοι γνωρίζουν αλλά αρνείται τόσες μέρες η κυβέρνηση να παραδεχθεί: Ότι ο μοιραίος σταθμάρχης είναι κομματικό ρουσφέτι.

Ο κ. Μητσοτάκης υποσχέθηκε «επιτελικό κράτος» και «αριστεία», αλλά μετά από τέσσερα χρόνια στη διακυβέρνηση κυριαρχεί το χάος, οι πελατειακές σχέσεις, η αναξιοκρατία και η απαξίωση υποδομών και υπηρεσιών με δραματικές συνέπειες για την κοινωνία».

Αυγή

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.