Ιδέες διακόσμησης για το εξοχικό δίπλα στη θάλασσα!

Το σπίτι δίπλα στη θάλασσα θα πρέπει να έχει ένα ιδιαίτερο στιλ διακόσμησης και να έχει πολλά στοιχεία από το φυσικό περιβάλλον.

Ιδανικά τα χρώματα του σπιτιού θα πρέπει να κυμαίνονται σε ήπιους χρωματισμούς και επιλογές χρωμάτων σε γαλάζιο και λευκό. Ακόμη και τα διακοσμητικά θα πρέπει να επιλέγονται πολύ προσεχτικά ώστε να δίνουν μοναδική αισθητική στο σπίτι.

Επιλέξτε προσεχτικά τα χρώματα στους τοίχους

Αν θέλετε να κάνετε μια ριζική ανακαίνιση ή θέλετε να δώσετε μια πιο έντονη πινελιά του στοιχείου της θάλασσας θα πρέπει να διαλέξετε προσεχτικά τα χρώματα που θα βάψετε τους τοίχους. Επιλέξτε μια παλέτα χρωμάτων σε μπλε και γαλάζιο χρώμα και βάλτε αντιθέσεις με λευκό χρώμα.

Προσαρμόστε τα έπιπλα σας στο χώρο

Τα έπιπλα στο χώρο παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη συνολική εικόνα του σπιτιού και στη διακόσμηση. Αν έχετε έπιπλα σε σκούρο χρώμα μπορείτε να προσαρμόσετε αντίστοιχα και το χρώμα που θα βάψετε τους τοίχους. Μπορείτε να προσθέσετε ριχτάρια στους καναπέδες και τραπεζομάντηλα με διακριτικά στοιχεία που θα δώσουν επιπλέον ‘’χρώμα’’ στον χώρο. Αν τα έπιπλα είναι σε λευκό χρώμα μπορείτε να βάλετε διακοσμητικά μαξιλαράκια για να ενισχύσετε ακόμη περισσότερο τον χώρο σας.

Επιλέξτε τα κατάλληλα φωτιστικά

Αν θέλετε να δώσετε ένα πιο boho style στον χώρο σας μπορείτε να επιλέξετε φωτιστικά οροφής με ξύλινα ή ψάθινα καπέλα. Εναλλακτικά μπορείτε να κινηθείτε σε κλασσικού τύπου φωτιστικά με λευκά ή μπλε καπέλα. Επιλέξτε προσεχτικά το είδος του φωτισμού και τους λαμπτήρες που θα βάλετε για να τονίσει κατάλληλα τα έπιπλα μέσα στον χώρο σας. Εμπιστευτείτε έναν σύμβουλο και ένα εξειδικευμένο κατάστημα ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και θα βρείτε πολλές προτάσεις φωτιστικών.

Τα υφάσματα παίζουν σημαντικό ρόλο στη διακόσμηση

Για να συμπληρώσετε και να ενισχύσετε το σπίτι με μικρές πινελιές και να πετύχετε ένα καλό αποτέλεσμα επιλέξτε τα κατάλληλα υφάσματα. Οι κουρτίνες στο σαλόνι και στα δωμάτια θα πρέπει να κινούνται σε ήπιους τόνους και να δίνουν ωραίες αντιθέσεις στον χώρο. Αν έχετε βάψει με σκούρους μπλε τόνους τους τοίχους του σπιτιού επιλέξτε ανοιχτόχρωμες κουρτίνες για να δώσετε μια έντονη αντίθεση. Αντιστοίχως αν έχετε επιλέξει λευκούς τόνους μπορείτε να βάλετε κουρτίνες με ιδιαίτερα σχέδια που θα δώσουν στιλ στο σπίτι. Τα ριχτάρια καθώς και τραπεζομάντηλα θα πρέπει να κινούνται σε ίδια χρώματα για να αποφύγετε την πολυχρωμία.

Προσθέστε διακοσμητικά εσωτερικού χώρου

Για να ενισχύσετε τον τύπο διακόσμησης και το ύφος που έχετε επιλέξει για το σπίτι σας μπορείτε να προσθέσετε ιδιαίτερα διακοσμητικά χώρου. Ψάθινα καλάθια και ξύλινα και κρεμαστά διακοσμητικά μπορούν να δώσουν το στοιχείο της θάλασσας. Ακόμη, με τα κατάλληλα φωτιστικά εσωτερικού χώρου θα ενισχύσετε τον φωτισμό του χώρου σας. Βάζα με αποξηραμένα λουλούδια και κεραμικά διακοσμητικά θα συμπληρώσουν τον τύπο διακόσμησης που έχετε επιλέξει.

Το σπίτι στο εξοχικό είναι ο χώρος που περνάμε αρκετό χρόνο στις διακοπές μας και θα πρέπει να είναι πολύ προσεγμένος και πολύ περιποιημένος. Αναζητήστε ιδέες διακόσμησης και δημιουργήστε έναν μοναδικό και φιλόξενο χώρο.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.