Ο Γιάννης Βαρουφάκης μιλά για την επίθεση εναντίον του

Όπως γράψαμε σε χθεσινό δημοσίευμα μας ο Γιάννης Βαρουφάκης δέχτηκε επίθεση στην περιοχή των εξαρχείων με αποτέλεσμα να διακοσμιστεί στον Ευαγγελισμό.

Ο Γιάννης Βαρουφάκης μιλά για την επίθεση εναντίον του

Ο ΓΓ του ΜΕΡΑ25 απέδωσε την επίθεση αυτή σε «Μπράβους» και όχι σε αναρχικούς, αριστεριστές ή κομμουνιστές όπως γράφει σε σχετική του ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter, όπου γράφει τα εξής:

Ευχαριστώ το συγκινητικό προσωπικό του Ευαγγελισμού. Ευχαριστώ & για τις ευχές (σχεδόν) όλων σας. Τώρα προέχει να μην αποπροσανατολιστεί κανείς: Θρηνούμε τους 57 των Τεμπών.

Προστατεύουμε το αυθόρμητο κίνημα των νέων, την ελπίδα ότι η Ελλάδα θα αλλάξει. Ραντεβού στους δρόμους», είπε και πρόσθεσε: «Παρεμπιπτόντως: Δεν ήταν αναρχικοί, αριστεριστές, κομμουνιστές ή νέοι μέλη κανενός κινήματος. Μπράβοι της Νύχτας ήταν (και φαινόντουσαν) οι οποίοι επικαλέστηκαν άτσαλα το ψέμα ότι ψήφισα Μνημόνιο. Δεν θα αφήσουμε το παρακράτος και τον υπόκοσμο να μας διχάσει. Συνεχίζουμε!

Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντως καταδικάζει την επίθεση αναφέροντας τα εξής:

Καταδικάζουμε απερίφραστα την τραμπούκικη επίθεση που δέχτηκε απόψε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης. Αυτού του είδους οι πρακτικές στρέφονται κατά κάθε είδους Δημοκρατίας.

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να ορίζει με τον νόμο της βίας πού θα κυκλοφορεί οποιοσδήποτε πολίτης. Θεωρούμε αυτονόητο ότι οι αρχές θα ερευνήσουν και θα εξιχνιάσουν άμεσα αυτή την άθλια ενέργεια. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον Γιάνη Βαρουφάκη.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.