Νέες προσφορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Cosmos sport

Νέες προσφορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Cosmos sport

Η Cosmos Sport, μέλος της JD Sports Fashion Plc, ιδρύθηκε το 1982 στο Ηράκλειο της Κρήτης και σήμερα αριθμεί 64 φυσικά καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, 4 εμπορικές επωνυμίες (www.cosmossport.grwww.sneaker10.grwww.sportsfactory.grwww.slamdunk.gr) και 6 πρωτοπόρα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Στο χαρτοφυλάκιο της έχει τα καταστήματα υπό την εμπορική ονομασία Cosmos Sport (Αθήνα και Κρήτη), Cosmos Sport #urban (Αθήνα και Ηράκλειο Κρήτης), adidas stores (Ηράκλειο Κρήτης και Χανιά), Lee jeans store (Ηράκλειο Κρήτης), BODYTALK (Ηράκλειο Κρήτης), InterMax Stores (Ηράκλειο Κρήτης). 

Το Cosmos Sport Ερμού αποτελεί ένα πρωτοποριακό κατάστημα για τα ελληνικά δεδομένα αφιερωμένο στον “All Day Athlete”! Τo νέο Flagship παροτρύνει τον επισκέπτη στο τρίπτυχο MOVE, TRAIN & EXPRESS YOURSELF, προσφέροντας 60+ επώνυμα brands μαζί με εξατομικευμένες διαδραστικές & ψηφιακές υπηρεσίες εμπνευσμένες από τον αθλητισμό, την ισορροπημένη διατροφή και την καθημερινή δράση.

Επίσης, το ηλεκτρονικό κατάστημα www.cosmossport.gr τιμήθηκε πρόσφατα σαν το καλύτερο online αθλητικό κατάστημα στη χώρα με e-volution award (θεσμός όπου βραβεύονται οι βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό επιχειρείν στην Ελλάδα).

Για όσους ενδιαφέρονται υπάρχουν εκπτωτικά προϊόντα σε bazaar από -50% έως -70% για αγορές έως 20/03/2023.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.