Παγκόσμια επιτυχία για την ελληνική σειρά «Maestro in Blue» στο Netflix!

Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη πέρασε από το mega channel στην πλατφόρμα του netflix. Είναι η πρώτη ελληνική σειρά που περνάει στη συγκεκριμένη πλατφόρμα. Στο παρελθόν είχε γίνει προσπάθεια να μπει και το έτερος εγώ, αλλά υπήρχαν ζητήματα με δικαιώματα της συγκεκριμένης σειράς, που ανήκει στην cosmote.

Παγκόσμια επιτυχία για την ελληνική σειρά «Maestro in Blue» στο Netflix!

H σειρά που ονομαζόταν στην αρχή Maestro και επειδή υπήρχε άλλη σειρά με παρόμοιο όνομα, μετονομάστηκε «Maestro in Blue», έχει σημειώσει παγκόσμια επιτυχία έχοντας ήδη 7,3 εκατ. ώρες προβολής σύμφωνα με την πλατφόρμα. Η συγκεκριμένη σειρά γυρίστηκε στου Παξούς και συμμετέχουν οι Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Μαρία Καβογιάννη, Κλέλια Ανδριολάτου, Αντίνοος Αλμπάνης, Χάρις Αλεξίου, Δημήτρης Κίτσος, εντάχθηκε στη streaming υπηρεσία παγκοσμίως στις 17 Μαρτίου.

Η σειρά πέτυχε γιατί πέραν της πλοκής και του πιασάρικου θέματος (ένας μεγάλος να ερωτεύεται μια μικρή) άγγιξε πολλά επίκαιρα θέματα, όπως η ενδοοικογενειακή βία, η διαφθορά της υψηλής κοινωνίας, το κυνήγι του χρήματος και οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Είναι θέματα που έχουν παγκόσμιο αντίκτυπο. Είναι εκπληκτικό το γεγονός πως μια Ελληνική παραγωγή, που έχει προφανώς πολύ λιγότερο badget από τις παραγωγές του εξωτερικού και ειδικά των ΗΠΑ κατάφερε κάτι σημαντικό. Αναμένεται σύντομα και η δεύτερη season που σίγουρα θα μαγνητίσει τα βλέμματα του παγκοσμίου πια φιλοθεάμων κοινού.

Συγχαρητήρια στον έλληνα σκηνοθέτη και στους συντελεστές γενικότερα του έργου αυτού. Η σειρά πλεόν δεν υπάρχει στη σελίδα του Mega, που σημειώνει ότι τα επεισόδια της σειράς δεν είναι πλέον διαθέσιμα για λόγους τηλεοπτικών δικαιωμάτων, αλλά όσοι έχουν την πλατφόρμα του netflix μπορούν να την δουν εκεί. Η σειρά αρχικά προβαλλόταν μόνο σε Ελλάδα και Κύπρο και πλέον προβάλλεται σε όλο τον κόσμο. Στην σειρά τραγουδάει και η Χαρούλα Αλεξίου, όπου σημειώνει σε άρθρο που αλιεύσαμε από το Mega ότι της στέλνουν μηνύματα από τα τέσσερα σημεία του πλανήτη, οπότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι παράλληλα με την σειρά κάνει παγκόσμια καριέρα και η γνωστή Ελληνίδα ερμηνεύτρια. Στην σειρά αυτή παίζει τον ρόλο της Γιαγιάς και θα λέγαμε της συμπαθητικής γιαγιάς και ερμηνεύει το τραγούδι προσευχή, που ήδη παίζει σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας μας. Παραθέτουμε και το τραγούδι.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading