Πόπη Τσαπανίδου: Αφού το θέλει τόσο πολύ ο κ. Οικονόμου, σύντομα θα γίνει αντιπολίτευση

Ο κύριος Οικονόμου επιμένει να αντιλαμβάνεται την κυβέρνηση ως αντιπολίτευση, σημειώνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απαντώντας σε δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, προσθέτοντας: Αφού το επιθυμεί τόσο πολύ, θα γίνει σύντομα!

Πόπη Τσαπανίδου: Αφού το θέλει τόσο πολύ ο κ. Οικονόμου, σύντομα θα γίνει αντιπολίτευση

H Πόπη Τσαπανίδου επισημαίνει συγκεκριμένα, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο:

«Ο κύριος Οικονόμου επιμένει να αντιλαμβάνεται την κυβέρνηση ως αντιπολίτευση. Έτσι δεν απαντάει σε αυτά που πρέπει να απαντήσει, για την τραγωδία στα Τέμπη, την συνεχιζόμενη συγκάλυψη, τα φαινόμενα εκτεταμένης διαφθοράς, τα βολέματα ακόμα και υπουργών του, τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, την ακρίβεια και το αίσθημα ανασφάλειας που νοιώθουν οι πολίτες. Και συμπεριφέρεται σαν η κυβέρνηση, να είναι αντιπολίτευση. Αφού το επιθυμεί τόσο πολύ, θα γίνει σύντομα».

Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε επιτεθεί στον Αλ. Τσίπρα επαναλαμβάνοντας την κασέτα για τις δικαστικές αποφάσεις κατά του Ν. Παππά και του Δ. Παπαγγελόπουλου και κάνοντας ότι δεν γνωρίζει για τα «καμώματα» του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης Ν. Παπαθανάση. Ακόμη εξαπέλυσε βολές κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας των για δήθεν «κρατισμό», «κομματοκρατία», και «συντεχνιακές αντιλήψεις».

Left

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO