Παράσταση διαμαρτυρίας κατά την επίσκεψη της Αν. Υπ. Υγείας στο Νοσοκομείο Λήμνου

Στη Λήμνο, βρέθηκε η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου. Η κ. Γκάγκα είχε συνάντηση χθες το πρωι με την διοίκηση του νοσοκομείου, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κυρίως με τις ελλείψεις γιατρών.

Παράσταση διαμαρτυρίας κατά την επίσκεψη της Αν. Υπ. Υγείας στο Νοσοκομείο Λήμνου

Την ίδια ώρα παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν εκπρόσωποι και μέλη σωματείων του νησιού στο νοσοκομείο, αντιδρώντας με αφορμή την επίσκεψη της κ. Γκάγκα, «στο χρόνια υποστελεχωμένο νοσοκομείο της Λήμνου» όπως τονίζουν. Εργαζόμενοι και συνταξιούχοι συγκεντρώθηκαν έξω από την είσοδο του Τμήματος Επειγόντων με τα πανό τους και φωνάζοντας συνθήματα όπως «Θέλουμε γιατρούς και όχι κοροϊδία – δώστε λεφτά για την υγεία».

Αντιπροσωπεία των σωματείων, επέδωσε το ψήφισμα με τα αιτήματά τους και εξέφρασε τη διαμαρτυρία και την αγανάκτηση των κατοίκων του νησιού για «τη χρόνια υποστελέχωση του νοσοκομείου που έχει οδηγήσει τους εργαζόμενους, τους κατοίκους της Λήμνου, να αισθάνονται ανασφάλεια σε ό, τι αφορά την υγεία τους και τις ζωές τους», όπως σημειώνει το Ν.Τ Λήμνου της ΑΔΕΔΥ.

Ακόμα τα σωματεία τόνισαν ότι «το Υπουργείο ωραιοποιεί την κατάσταση για το νοσοκομείο Λήμνου ενώ για τις προκηρύξεις για την πρόσληψη νέων γιατρών στις οποίες αναφέρθηκε η κ. Γκάγκα οι εργαζόμενοι τονίζουν ότι προκηρύξεις θέσεως είχαμε και στο παρελθόν αλλά προσλήψεις δεν είχαμε».

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock