Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι της ΝΔ στο νομό Σάμου

Ανακοινώθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για το Νομό Σάμου.

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι της ΝΔ στο νομό Σάμου

Οι τρεις υποψήφιοι είναι ο νυν βουλευτής καθηγητής καρδιολογίας Χριστόδουλος Στεφανάδης, ο δικηγόρος και πρώην δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος και η ιατρός διευθύντρια του αιματολογικού μικροβιολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Σάμου Βασιλική Ευστρατίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας δόθηκαν όλα τα ονόματα, που περιλαμβάνονται στα γαλάζια ψηφοδέλτια εκτός της επικρατείας, ώστε οι υποψήφιοι να μπορούν το Πάσχα να ξεκινήσουν και επισήμως τις εξορμήσεις στις περιφέρειες, όπου θα διεκδικήσουν την εκλογή τους.

Το κυβερνών κόμμα επισημαίνει, ότι η συμμετοχή των γυναικών στα ψηφοδέλτια ανέρχεται σε ποσοστό 42% και των ανδρών στο 58%, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας των νέων υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας είναι τα σαράντα τέσσερα έτη.

Δήλωση του Γεώργιου Νούλα

Στις επερχόμενες εκλογές θα στηρίξω με κάθε μου γνώση και δύναμη τις κεντρικές πολιτικές εξωτερικής πολιτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη που έβαλαν την Ελλάδα στη σωστή κατεύθυνση. Η στήριξη αυτή δεν είναι αποτέλεσμα ούτε συναλλαγής ούτε επηρρεασμού από οτιδήποτε επιλογή. Η Στήριξη αυτή είναι γόνιμη και χψρίς προσωπικό κίνητρο περαιτέρω πολιτικής εξέλιξης.

Καλό αγώνα για το καλό της Ελλάδα μας

Υ.Γ. Να θυμίσουμε ότι ο Γεώργιος Νούλας είχε ακουστεί ως υποψήφιος του κόμματος στον νομό

Πληροφορίες από την ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.