Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης σε βάρος αλλοδαπού στη Σάμο

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης σε βάρος αλλοδαπού στη Σάμο

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης, η οποία διαπράχθηκε πριν από -15- περίπου μήνες, σε βάρος αλλοδαπού – κατοίκου Σάμου.

Ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στην υπόθεση αυτή, δύο ημεδαπές, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο παθών, στο πλαίσιο αγοράς οχήματος μέσω αγγελίας που είχε αναρτηθεί στο διαδίκτυο, ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με άνδρα αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, ο οποίος κατάφερε να τον πείσει, εξαπατώντας τον, να καταθέσει τμηματικά σε -2- διαφορετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, συνολικά το χρηματικό ποσό των -7.963- ευρώ, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει παραλάβει το όχημα.

Κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης προέκυψε ότι, οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μεταφέρθηκε το παραπάνω χρηματικό ποσό, ανήκουν, κατά περίπτωση, στις προαναφερόμενες ημεδαπές.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή στην υπόθεση ενός (1) ακόμη ατόμου.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading