Κυρ. Βελόπουλος: Ζητάμε την ψήφο του ελληνικού λαού για να κυβερνήσουμε οι ίδιοι

Την αντίθεση του κόμματός του σε ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών εκφράζει με δήλωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Κυρ. Βελόπουλος: Ζητάμε την ψήφο του ελληνικού λαού για να κυβερνήσουμε οι ίδιοι

«Οι κύριοι Τσίπρας, Μητσοτάκης και Ανδρουλάκης, στην αγωνία τους να παραμείνουν στην εξουσία ως παίκτες στο πολιτικό σκηνικό, λένε συνεχώς ψέματα. Τη μία μέρα μιλούν για συγκυβέρνηση, την άλλη για αυτοδυναμία, την επόμενη για τρικομματική και ίσως την άλλη εβδομάδα να μας πουν ότι θα συνεργαστούν και με τους εξωγήινους. Είναι απαράδεκτο να συμπεριφέρονται έτσι στην ίδια τη Δημοκρατία», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Βελόπουλος και καταλήγει:

«Εμείς ζητάμε την ψήφο του ελληνικού λαού για να κυβερνήσουμε οι ίδιοι. Ούτε συγκυβέρνηση, ούτε τρικομματική. Ελληνική Λύση για την κυβέρνηση του τόπου».

Σε άλλη δήλωσή του, αναφορικά με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο δημοτικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με τις οποίες το έργο του μετρό θα παραδοθεί εντός των πρώτων μηνών του 2024, ο κ. Βελόπουλος ανέφερε: «Είπε ψέματα για το νερό. Είπε ότι θα είναι κρατικό. Ας έφερνε τροπολογία. Είπε ότι η Θεσσαλονίκη το ’23 θα έχει μετρό. Ούτε μετρό θα έχουμε, ούτε νερό θα έχουμε, με αυτούς που κυβερνούν την Ελλάδα με ψέματα».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock