Τσαπανίδου: Μετά τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα ξαναφέρει στον τόπο δικαιοσύνη

«Αφού η κυβέρνηση τα έκανε μαντάρα σε όλους τους τομείς της ζωής μας, από την υγεία μέχρι τις μεταφορές και από την ακρίβεια μέχρι το φασιστικό μόρφωμα Κασιδιάρη, τώρα της φταίει πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου.

Τσαπανίδου: Μετά τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα ξαναφέρει στον τόπο δικαιοσύνη

«Καταλάβαμε. Όπως και οι πολίτες. Που γνωρίζουν ότι μετά τη 21η Μαΐου, τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους, θα τα αντιμετωπίσει η προοδευτική κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, με στόχο να αναμετρηθεί με την αδικία και να ξαναφέρει στον τόπο δικαιοσύνη» επεσήμανε η ίδια.

Νωρίτερα, μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή κατά την οποία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για την πρόχειρη νομοθέτηση, κατηγορώντας τη ΝΔ για «θεσμικό ερασιτεχνισμό και κοινοβουλευτική απαξία» σχετικά με την τρίτη τροπολογία με σκοπό το εκλογικό «στοπ» στο μόρφωμα Κασιδιάρη, ο κ. Οικονόμου έκανε λόγο για ψέματα του Αλ. Τσίπρα και περιφρόνηση της πραγματικότητας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γ. Οικονόμου:

«Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε σε μία ομιλία του, τα άπαντα των ψεμάτων που εκστομίζει όλη την 4ετία. Καταφεύγει σε αλλεπάλληλα ουρανομήκη ψέματα, γιατί δεν μπορεί να αντέξει την αλήθεια που τον συντρίβει ηθικά και πολιτικά. Η αλήθεια των γεγονότων δείχνει πόσο αποτυχημένος Πρωθυπουργός υπήρξε. Κι η αλήθεια των γεγονότων δείχνει ότι δεν έχει τίποτα χρήσιμο να εισφέρει στο αύριο, γιατί υστερεί σε κάθε επίπεδο έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ. Τσίπρας, στις 21 Μαΐου, θα καταλάβει ότι η επανάληψη δεν μετατρέπει τα ψέματα σε αλήθεια. Θα καταλάβει ότι απέναντι στην υποτίμηση της νοημοσύνης του λαού μας αλλά και τη περιφρόνηση της πραγματικότητας η Ελλάδα θα προχωρήσει τολμηρά, σταθερά, μπροστά.

ΥΓ. Αναμέναμε ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα συναινούσε στο να υψωθεί ένα τείχος απέναντι στη συμμετοχή εγκληματικής οργάνωσης στις εκλογές. Δεν το έκανε. Επέλεξε να μην σταθεί απέναντι τους. Και δεν ήταν η πρώτη φορά. Τον αφήνουμε στην κρίση των δημοκρατικών πολιτών».

Αυγή

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading