Ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής νέων διευθυντών σχολικών μονάδων της Σάμου

Ο διευθυντής Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, κ. Μιχαήλ Καπιωτάς, εξέδωσε ανακοίνωση μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής νέων διευθυντών σχολικών μονάδων.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Με την ανακοίνωση των ονομάτων των νέων Διευθυντών, οι οποίοι τοποθετούνται στις Σχολικές Μονάδες της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, κλείνει η περίοδος της διαδικασίας επιλογής από πλευράς Διοίκησης και αναμονής από πλευράς υποψηφίων.

Το Τοπικό Συμβούλιο Επιλογής, με αίσθημα ευθύνης, εργάστηκε πέντε σχεδόν μήνες, ακολουθώντας το χρονοδιάγραμμα του Υπουργείου και εφαρμόζοντας τους νόμους και τις σχετικές εγκυκλίους για την επιλογή των νέων Διευθυντών.

Εμείς ως Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και εγώ προσωπικά, διαβεβαιώνουμε ότι θα στηρίξουμε την προσπάθεια και θα φροντίσουμε να διευκολύνουμε το έργο τους.

Ευχόμαστε οι νέοι Διευθυντές, με την ανάληψη των καθηκόντων τους να έχουν μια περίοδο δημιουργίας και συνετής διοίκησης, με γνώμονα την αναβάθμιση της Δημόσιας Εκπαίδευσης και στόχο την πρόοδο των μαθητών των νησιών μας.

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου

Μιχαήλ Ε. Καπιωτάς
Φυσικός-Περιβ. Χαρτογράφος, MSc

Σαμιακό βήμα

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.