Χορηγός η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου των προκριματικών Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βόλλεϋ Κ17

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κ. Κωνσταντίνος Μουτζούρης, υποδέχτηκε την Τετάρτη, 19 Απριλίου, τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Βόλλεϋ Γιώργο Καραμπέτσο και την Εθνική Ομάδα Βόλλεϋ Κ17 η οποία προετοιμάζεται στο νησί της Λέσβου εδώ και μερικές ημέρες, ενόψει των αγώνων για τον προκριματικό όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αγοριών Κ17 με την συμμετοχή της Ελλάδας, της Τσεχίας, του Ισραήλ και της Ολλανδίας οι οποίοι θα διεξαχθούν στο Κλειστό της Νεάπολης 21-23 Απριλίου.

Παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Δημήτρη Κουρσουμπά και των εκπροσώπων της Οργανωτικής Επιτροπής της διοργάνωσης Σωκράτη Γιακουμή και Βασίλη Ανδριώτη, ο περιφερειάρχης καλωσόρισε τα μέλη της Ελληνικής Αποστολής, πρόσφερε αναμνηστικά δώρα και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην διοργάνωση.

Από την πλευρά τους οι παίκτες της Εθνικής πρόσφεραν στον περιφερειάρχη μια φανέλα της Εθνικής και τον προσκάλεσαν να παρακολουθήσει από κοντά τους αγώνες.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στηρίζει την μεγάλη αυτή διοργάνωση όντας ο βασικός χορηγός της.

Ο περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Καλωσορίζουμε τη Εθνική ομάδα Κ17 στην Λέσβο και είναι ιδιαίτερη τιμή για το Βόρειο Αιγαίο η παρουσία της εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Καραμπέτσο για επιλογή του νησιού ώστε να φιλοξενήσει μια τόσο σημαντική διοργάνωση η οποία θα προβάλλει τον τόπο μας διεθνώς και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία ανάδειξης του. Η Περιφερειακή Αρχή από την πρώτη στιγμή έχει «αγκαλιάσει» την διοργάνωση, συνδράμοντας οικονομικά και παρέχει κάθε διευκόλυνση στην Ελληνική αποστολή ώστε να αισθανθεί πραγματικά σαν τον «σπίτι» της. Καλώ τον φίλαθλο κόσμο του νησιού να δώσει το παρών στο Κλειστό της Νεάπολης και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των Ελλήνων παικτών αλλά και τον υπολοίπων, σε μια μεγάλη γιορτή του Βόλλεϋ ».

Σαμιακό βήμα

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.