Στην Χίο την Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας

Στη Χίο αναμένεται να βρεθεί την προσεχή Παρασκευή, 28/4, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, όπου στις 7.00 μ.μ. και θα πραγματοποιήσει προεκλογική ομιλία.

Στην Χίο την Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας

Στα πλαίσια εν τω μεταξύ των προεκλογικών περιοδειών των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο νομό, η Αγγελική Βλάττα, ο Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο Μάριος Νεαμονιτάκης και η Σεβαστή Πειραντάκου καθώς και κλιμάκιο μελών του κόμματος επισκέφθηκαν το σαββατοκύριακο τα χωριά Αρμόλια, Σιδηρούντα, Βολισσό και Διευχά.

Κατά την επίσκεψή τους μάλιστα στη Βολισσό, επισκέφθηκαν το Πολυδύναμο Ιατρείο Βολισσού, όπου σύμφωνα με το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαπιστώθηκε «η απόλυτη εγκατάλειψη της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και οι ηρωικές προσπάθειες που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι για τη στήριξή της».

Επίσης επισκέφθηκαν τα Λημνιά, όπου το έργο του τουριστικού λιμένα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «παρά την έγκριση και τη χρηματοδότησή του από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με προϋπολογισμό 1,2 εκατομμύρια ευρώ από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα, το έργο έχει πλέον χαθεί»…

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock