Οι υποψήφιοι της ΟΚΔΕ στο βόρειο αιγαίο

Η Ο.Κ.Δ.Ε. (Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας) κατεβαίνει αυτόνομα στις εκλογές της 21ης Μάη και ανακοινώνει τους υποψήφιούς της σε όλη την Ελλάδα.

Οι υποψήφιοι της ΟΚΔΕ στο βόρειο αιγαίο

Στο ψηφοδέλτιο της Ο.Κ.Δ.Ε. συμμετέχουν:

  • Μέλη διοικήσεων σωματείων, συνδικαλιστές και εργαζόμενοι ενεργοί στο εργατικό κίνημα, με σημαντική συμβολή στις απεργίες και τους αγώνες (ενάντια στο ν. Χατζηδάκη, για την υπεράσπιση της κυριακάτικης αργίας κ.ά.).
  • Φοιτητές που συμμετέχουν στην πρώτη γραμμή των κινητοποιήσεων και αγώνων της νεολαίας, ενάντια στο ν. Κεραμέως και την πανεπιστημιακή αστυνομία.
  • Αγωνιστές που δραστηριοποιούνται: για την υπεράσπιση των δημοκρατικών ελευθεριών, ενάντια σε χουντοαπαγορεύσεις, πρόστιμα, διώξεις – για την οικοδόμηση ενός μαζικού αντιπολεμικού κινήματος.

Το ψηφοδέλτιο της Ο.Κ.Δ.Ε. συμβολίζει και αναδεικνύει και εκείνους τους αγώνες, εκείνο το κομμάτι της εργατικής τάξης (με μερική απασχόληση και κάθε είδους ελαστική εργασία, ανασφάλιστους, άνεργους, μετανάστες κ.λπ.) που αποσιωπάται απ’ τα ΜΜΕ, τη συνδικαλιστική γραφειοκρατία, την αστική διαπλοκή. Που έπαιξαν και παίζουν σημαντικό ρόλο σε όλα τα κινήματα, στους μικρούς ή μεγάλους αγώνες. Μπορείτε να βρείτε όλο το ψηφοδέλτιο του Κόμματος εδώ. Εμείς παρακάτω παρουσιάζουμε τους υποψηφίους στο Βόρειο Αιγαίο

Οι υποψήφιοι στο Βόρειο Αιγαίο

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ

  1. Ερημάκη Αναστασία, εμποροϋπάλληλος

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΑΜΟΥ

  1. Θεοφάνους Κώστας, ιδιωτικός υπάλληλος – γραφίστας

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΙΟΥ

  1. Καλαντζή Εβίνα, εργαζόμενη στο εμπόριο

Προεκλογικό Σποτ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.