ΣΥΡΙΖΑ: «Διαρρέουν παράνομα τα προσωπικά δεδομένα συνταξιούχου που είπε ότι δεν θα ξαναψηφίσει ΝΔ»

«Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές ο κ. Μητσοτάκης επιχειρεί να επιβάλει καθεστώς λευκής τρομοκρατίας του ‘50», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ανακοίνωση του, αναφέροντας ότι «έφτασαν στο σημείο να διαρρέουν παράνομα σε φιλικές τους ιστοσελίδες τα προσωπικά δεδομένα συνταξιούχου που έκανε το ‘έγκλημα’ να πει ότι δεν θα ξαναψηφίσει ΝΔ».

ΣΥΡΙΖΑ: «Διαρρέουν παράνομα τα προσωπικά δεδομένα συνταξιούχου που είπε ότι δεν θα ξαναψηφίσει ΝΔ»

Σημειώνεται ότι από το πρωί διάφορες φιλοκυβερνητικές ιστοσελίδες έγραφαν ότι ο «αγανακτισμένος» συνταξιούχος που συνομίλησε με τον Αλέξη Τσίπρα στο νησί έχει χρέη 47.000 ευρώ στον ΕΦΚΑ και γι’ αυτό δεν παίρνει σύνταξη.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει ότι θεωρεί αυτονόητη την άμεση διενέργεια ΕΔΕ στο υπουργείο Εργασίας και την παρέμβαση εισαγγελέα «για αυτή την πρωτοφανή και παράνομη ενέργεια».

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «τη μία ημέρα εργοδότες, που παίρνουν απευθείας αναθέσεις από την κυβέρνηση, απειλούν και εκβιάζουν εργαζόμενούς τους να ψηφίσουν ΝΔ, παρουσία του ‘Αδωνι Γεωργιάδη. Την άλλη ημέρα το υπουργείο Εργασίας προσπαθεί να εκφοβίσει συνταξιούχους βγάζοντας στη φορά τα προσωπικά τους δεδομένα». Τονίζει πως «αν νομίζει ο κ. Χατζηδάκης ότι με τέτοιες παρακρατικές μεθόδους θα κρύψει την αποτυχία του στις εκκρεμείς συντάξεις είναι γελασμένος». Αναφέρει ως προς το θέμα των εκκρεμών συντάξεων ότι «ήδη από τον περασμένο Δεκέμβριο, το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής στην Έκθεση του ανέφερε ότι πάνω από 200.000 αιτήσεις συνταξιοδότησης εκκρεμούσαν προς έκδοση και μάλιστα οι εκκρεμείς επικουρικές συντάξεις, αντί να μειώνονται αυξάνονται. Και χωρίς να προσθέτουμε τις χιλιάδες λάθος συντάξεις που βγαίνουν fast track και πρέπει να εξεταστούν ξανά».

Σχολιάζει καταληκτικά ότι «τα ψέματα Μητσοτάκη – Χατζηδάκη τα γνωρίζουν οι συνταξιούχοι και στις 21 Μαΐου θα πουν: ‘Ως εδώ’ στην εξαπάτηση».

Documento

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.