Συγκρότηση της επιτροπής του Κρατικού Λιμενικού Ταμείου Ικαρίας – Φούρνων

Συγκρότηση της επιτροπής του Κρατικού Λιμενικού Ταμείου Ικαρίας – Φούρνων

Στις 21/4 δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση σύνθεσης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου Ικαρίας-Φούρνων από το οποίο, με εκλογές, θα έχουμε τον νέο πρόεδρο, η θητεία του είναι τριετής διάρκειας και απαρτίζεται από τα εξής μέλη:

α) Τον Ανθυποπλοίαρχο Λ.Σ. ΖΗΣΗ Μαρίνο του Αντωνίου Προϊστάμενο της Λιμενικής Αρχής Αγ. Κηρύκου, ως Αντιπρόεδρο, αναπληρούμενο από το νόμιμο αναπληρωτή του.

β) Την Ράπτου Μοσχούλα του Φωτίου, λογίστρια, αναπληρούμενη από την Παριανού Μαρία του Φωτίου, λογίστρια.

γ) Τον Τσαπαλιάρη Ανδρέα του Κυριάκου, μηχανολόγο μηχανικό, αναπληρούμενο από τον Μαυρογεώργη Γρηγόριο-Μιχαήλ του Νικολάου, πολιτικό μηχανικό.

δ) Τον Καλαμάρα Νικόλαο του Ιωάννη, καθηγητή Φυσικής Αγωγής, αναπληρούμενο
από την Γαγλία Ειρήνη του Νικολάου, φιλόλογο.

ε) Τον Μουσέτη Ευάγγελο του Κωνσταντίνου, δημόσιο υπάλληλο, αναπληρούμενο από τον Σταμούλο Μιχαήλ του Στυλιανού, επιχειρηματία, κατόπιν υποδείξεως της Γραμματέως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου.

στ) Τον Μαούνη Εμμανουήλ του Σταματίου (ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις), αντιπρόσωπο του Επιμελητηρίου Σάμου, αναπληρούμενο από τον Ανταράκη Κωνσταντίνο του Πέτρου (είδη κιγκαλερίας).

ζ) Τον Δημόπουλο Αποστόλη του Δημητρίου, ηλεκτρολόγο ΔΕΗ, εκπρόσωπο του Εργατικού Κέντρου Νομού Σάμου, αναπληρούμενο από τον Σταυρινουδάκη Νίκο του Αντωνίου, οικοδόμο.

Εκκρεμούν τα αποτελέσματα από τις προσπάθειες για την δημιουργία των δημοτικών λιμενικών ταμείων (ένα σε κάθε δήμο).

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.