Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ΝΔ για τον νομό Σάμου

Το μήνυμα νίκης του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας εξέπεμψαν οι εκπρόσωποι αλλά και οι υποψήφιοι του κόμματος κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει την μονοεδρική της Σάμου.

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ΝΔ για τον νομό Σάμου

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ της ΝΔ κ. Βαγγέλης Καπλαντζής, ο οποίος αναφέρθηκε στα όσα θετικά έγιναν κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας από την Νέα Δημοκρατία παρά τις αντιξοότητες όπως τόνισε λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και την πρωτοφανή πανδημία.Στην συνέχεια απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό οι πρόεδροι της ΔΗΜΤΟ Ανατολικής και Δυτικής Σάμου Μανόλης Βακεντής και Λουκάς Δημόπουλος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάμου Δούκας Τσιτσεκλής, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μανόλης Γερογλής, ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Χατζηκωνσταντής, και ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου Βασίλης Πανουράκης.

Στην συνέχεια ο λόγος δόθηκε στους τρείς υποψήφιους Βουλευτές, Βάσω Ευστρατίου, Μιχάλη Αγγελόπουλο και Χριστόδουλο Στεφανάδη, οι οποίοι τόνισαν από κοινού ότι η νίκη του κόμματός τους είναι μια νίκη απαραίτητη για τη σταθερότητα, την πρόοδο και την ασφάλεια των νησιών του Νομού.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock