Πρωτομαγιά στην Ικαρία

Από τη Σύνταξη

Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ βρέθηκαν στο νησί μας, όπου πέρα από το γλέντι που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή 30 Απριλίου, βρέθηκαν στην πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στο μνημείο για τους εκτελεσθέντες της Καισιαριανής.

Ήταν εκεί ο Μανώλης Κάρλας, ο Σταμάτης Βαρδαρός, η Πένη Δεμερτζή και ο Νίκος Ζάχαρης, δημοτικός σύμβουλος στον δήμο ανατολικής Σάμου. Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο, όπως βέβαια κατέθεσε και η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ. Την ώρα που κατέθετε βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ στεφάνι τα μεγάφωνα ούτε που το ανήγγειλαν, ωστόσο αυτό δεν μας απασχολεί, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν εκεί, πέρα από τους υποψήφιους ήταν και αρκετά από τα μέλη της Νομαρχιακής επιτροπής, αλλά και απλά μέλη-ψηφοφόροι του κόμματος.

Το γεγονός βέβαια πως δεν αναγγέλθηκε σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τα μέλη και τους φίλους του κόμματος, που στις προηγούμενες εκλογές είχε βγει πρώτο σε ψήφους στο νησί. Ναι στις εκλογές του 2019 ο κόσμος κατά πλειοψηφία ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, το τι θα γίνει στις εκλογές του 2023 θα το δούμε, αλλά όταν μια αντιπροσωπεία από πρόσωπα που διεκδικούν την ψήφο-σταυρό στο νησί βρίσκονται εκεί, δεν νομίζουμε ότι είναι σωστή πρακτική. Οι φωτογραφία το αποδεικνύει περίτρανα.

Loading

One thought on “Πρωτομαγιά στην Ικαρία

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.