Επίσκεψη του Χρ. Στυλιανίδη σε Σάμο και Ικαρία

Επίσκεψη του Χρ. Στυλιανίδη σε Σάμο και Ικαρία

Το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 και ώρα 19:00 στην αίθουσα τηλεδιάσκεψης της Π.Ε Σάμου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής προστασίας, Χρ.Στυλιανίδη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της Νήσου Σάμου με θέμα την προετοιμασία της αντιπυρικής περιόδου του 2023. Ο υπουργός θα συνοδεύεται από τον ΓΓ πολιτικής προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου και τον υπαρχηγό του Π.Σ υποστράτηγο Μάριο Αποστολίδη.

Στη σύσκεψη καλούνται οι εκπρόσωποι των δήμων ανατολικής και Δυτικής Σάμου να ενημερώσουν τους εκπροσώπους των μη ενταγμένων στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας Εθελοντικών Ομάδων που δραστηριοποιούνται στα όρια του δήμου τους, προκειμένου να παρευρεθούν στην σύσκεψη.

Ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Πανουράκης καλεί στην σύσκεψη αυτή παραθέτοντας και το πρόγραμμα της σύσκεψης και της επίσκεψης του υπουργού Στυλιανίδη στην Ικαρία και στη Σάμο. Στην Ικαρία στο πρόγραμμα που παρατίθεται θα γίνει αντίστοιχη σύσκεψη με τους αρμοδιους φορείς για την αντιπυρική προστασία.

Δείτε το πρόγραμμα της επίσκεψης του υπουργού σε Ικαρία και Σάμο

Loading

One thought on “Επίσκεψη του Χρ. Στυλιανίδη σε Σάμο και Ικαρία

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.