Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από δικαστήριο της Λωζάνης

Αυτοπυρπολήθηκε νωρίτερα σήμερα έξω από το ομοσπονδιακό δικαστήριο στη Λωζάνη της Ελβετίας ένας άνδρας, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με ΜΜΕ.

 Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από δικαστήριο της Λωζάνης

Πρόκειται για 50χρονο άνδρα ηλικίας ο οποίος, αφού έριξε εύφλεκτο υγρό στα ρούχα του, αυτοπυρπολήθηκε το απόγευμα στα σκαλιά του δικαστικού μεγάρου, αναφέρουν τα δημοσιεύματα ελβετικών εφημερίδων που επικαλούνται αστυνομικές πηγές.

«Στην τσάντα του βρέθηκε αλληλογραφία που υποδηλώνει ότι ήταν αποφασισμένος να βάλει τέλος στη ζωή του», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στη Λωζάνη, Αντουάν Γκολέ, στην εφημερίδα 24 Heures.

Με το που έγινε αντιληπτό το τι συνέβη, δικαστικοί υπάλληλοι έσπευσαν με πυροσβεστήρες να σβήσουν τη φωτιά και ο άνδρας διακομίστηκε με σοβαρά εγκαύματα σε νοσοκομείο.

Για την ώρα, παραμένει αδιευκρίνιστος ο λόγος που τον οδήγησε σε αυτήν την απονενοημένη πράξη.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.