Περιοδεία του Γιάννη Μπουρνού στη Λήμνο

Συνεχίζονται οι περιοδείες του υποψήφιου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννη Μπουρνού, ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου. Μεταξύ 12 και 15 Μαΐου, ο Γ. Μπουρνούς περιόδευσε στη Λήμνο, επισκεπτόμενος μαζί με συνυποψηφίους του και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λήμνου, τις κοινότητες Πλατύ, Θάνος, Τσιμάνδρια, Ατσική, Κάσπακας, Κορνός, Κοντιάς. Περιόδευσε επίσης στην αγορά της Μύρινας, συναντήθηκε με πολίτες και παραχώρησε συνεντεύξεις στους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς του νησιού.

Ο Γιάννης Μπουρνούς συμμετείχε στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λήμνου με κεντρική ομιλήτρια την Ευρωβουλευτή του κόμματος, Έλενα Κουντουρά, η οποία μεταξύ άλλων ανέλυσε την πρωτοφανή επιτυχία της πολιτικής της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στον τουρισμό, που συνέβαλε καθοριστικά στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και στην έξοδό της από τη μνημονιακή ύφεση.

Στον χαιρετισμό του, ο Γιάννης Μπουρνούς παρέθεσε τις πολυάριθμες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις του για τη Λήμνο, για το νοσοκομείο, τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις, τα κενά στα σχολεία, το Παλλημνιακό Ταμείο, τους αγρότες και αλιείς του νησιού κ.α. Δεσμεύτηκε για την εφαρμογή κινήτρων για την άμεση στελέχωση του νοσοκομείου Λήμνου, την καλύτερη ρύθμιση της ακτοπλοϊκής αγοράς, αλλά και για τη μείωση του ΦΠΑ, τώρα που η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν στέκεται πια εμπόδιο.

Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έκλεισε τον χαιρετισμό του ζητώντας από τους πολίτες της Λήμνου να ανανεώσουν τη σχέση εμπιστοσύνης τους μαζί του και να αγωνιστούν από κοινού για την πολυπόθητη πολιτική αλλαγή, για μια προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO