Ανακοινώθηκε η νέα εκλογική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρά τους όποιους διαξιφισμούς, γκρίνιες και λάθη που έγιναν, είναι αποφασισμένο να κατάβει στην επόμενη εκλογική μάχη και να δώσει τον αγώνα του για καλυτέρευση της εικίνας του τόσο στην κοινωνία όσο και στην πολιτική ζωή της χώρας.

Ανακοινώθηκε η νέα εκλογική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Ειπώθηκαν πολλά αυτές τις ημέρες και στον κόσμο του κόμματος είναι λογικό να υπάρχει οργή, αγανάκτηση, λύπη και απαισιοδοξία. Ωστόσο όλοι είναι υποχρεωμένοι να δώσουν την νέα εκλογική μάχη. Τον δρόμο κατά την ταπεινή μας άποψη τον έδειξε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και με την νέα εκλογική επιτροπή δείχνει πως θέλει να αλλάξει σελίδα το κόμμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε φάση ανασύνταξης και πάνω σε αυτή του την κατάσταση ανακοίνωσε την νέα του εκλογικη επιτροπή, δηλαδή την επιτροπή που θα αναλάβει να φέρει εις πέρας την δύσκολη εκλογική μάχη που έρχεται.

Κατά την γνώμη πολλών ΜΜΕ της χώρας μας υπάρχουν ονόματα εκπλήξεις και άνθρωποι που μπορούν να οδηγήσουν το κόμμα σε ένα καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα. Σεβόμενοι ακριβώς την συγκυρία ότι είναι να πούμε ως προς την αρνητική κριτική θα το πούμε μετά την 25η Ιουνίου. Η νέα εκλογική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται από μέλη του λεγόμενου think tank του κόμματος, από πολιτικά στελέχη της νεότερης γενιάς αλλά και από ανθρώπους με σημαντική τεχνοκρατική επάρκεια ενόψει της δύσκολης μάχης.

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι να μιλήσει στους πολίτες με έναν ενιαίο, τεκμηριωμένο και αξιόπιστο προγραμματικό λόγο, προκειμένου να αναδείξει ότι οι προτάσεις του μπορούν να επιφέρουν ουσιαστική βελτίωση στην καθημερινότητα των πολιτών και στην προοπτική της χώρας έναντι της πολιτικής της ΝΔ.

Τα 20 πρόσωπα που αποτελούν την επιτροπή αυτή είναι τα εξής:

 1. Ράνια Σβιγκου
 2. Πόπη Τσαπανίδου
 3. Αλέξης Χαρίτσης
 4. Κατερίνα Νοτοπουλου
 5. Ράνια Θρασκιά
 6. Κώστας Ζαχαριάδης
 7. Διάνα Βουτυράκου
 8. Νικόλας Φαραντούρης
 9. Διονύσης Τεμπονέρας
 10. Ευάγγελος Αποστολάκης
 11. Γρήγορης Θεοδωράκης
 12. Χάρης Μαμουλάκης
 13. Έφη Αχτσιόγλου
 14. Αθηνά Λινού
 15. Δημήτρης Λυριτσής
 16. Τζένη Λειβαδαρου
 17. Κινυούα Μάινα Νικόδημος
 18. Μακρίνα- Βιόλα Κώστη
 19. Γιώργος Χουλιαράκης
 20. Γιώργος Καραμέρος

Την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να συγκροτήσει τη συγκεκριμένη εκλογική επιτροπή επικύρωσε την Παρασκευή το Εκτελεστικό Γραφείο που συνεδρίασε σε διευρυμένη σύνθεση. Πρόκειται για μια επιτροπή όπου θα αναλάβει το συντονισμό του εκλογικού αγώνα. ε

Με απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος δημιουργείται επίσης μια Οργανωτική Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα με στόχο τον οργανωτικό συντονισμό σε κάθε περιφέρεια.

Τέλος το Εκτελεστικό Γραφείο υπό διευρυμένη σύνθεση θα βρίσκεται σε διαρκή συνεδρίαση καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο.

Πληροφορίες από την Αυγή

Loading

One thought on “Ανακοινώθηκε η νέα εκλογική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.