Λεβαδειακός-Πανιώνιος 1-4

Ο Πανιώνιος ήταν ισοπεδωτικός στη Βοιωτία και με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ σκόρπισε τον Λεβαδειακό, κλείνοντας το 2016 με χαμόγελα και την ομάδα της Νέας Σμύρνης να είναι στην πεντάδα.

Λεβαδειακός-Πανιώνιος 1-4

Ο Πανιώνιος έφτιαξε πολλές τελικές, έβαλε τέσσερα γκολ και δεν άφησε περιθώρια στον Λεβαδειακό να διεκδικήσει το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν το πρώτο γκολ στο 36′ με τον Ρισβάνη, ενώ ο Λεβαδειακός ισοφάρισε στο 43′ με τον Γιακουμάκη. Ο κόρμπος όμως αμέσως μπήκε μπροστά στο 44′. Σκορ ημιχρόνου 1-2. Τα 2 γκολ του δεύτερου ημιχρόνου μπήκαν από τον Σουτζαεΐ στο 50′ και τον Μπεν στο 65′.

Δείτε τη ροή του αγώνα

Οι συνθέσεις

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μιλιάζες, Ουόν, Τριποτσέρης, Καραχάλιος (56′ Καψάσκης), Καλτσάς, Τόνι Σίλβα, Μάντζιος, Ζεζίνιο, Γιακουμάκης (79′ Σένκα)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Κόρμπος, Βλάχος, Σιώπης, Μπεν (87′ Βουκελάτος), Φούντας (77′ Μασούρας), Ανσαριφάρντ, Μασούντ (89′ Σαββίδης)

Δείτε τη βαθμολογία και τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading