Η Σάμος φιλοξενεί τις ιστορικές αντίκες

Ένα αγωνιστικό τριήμερο με 230 χλμ διαδρομής, 12 Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας και 36 μετρήσεις θα απολαύσουν οι συμμετέχοντες στο TOUR DE SAMOS που διοργανώνει η Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου (ΕΛΙΑ) με την αρωγή του ΣΜΑ ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ.

Η Σάμος φιλοξενεί τις ιστορικές αντίκες

Ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 2 Ιουνίου στη περιοχή Ποτάμι στο Καρλόβασι (Ποτάμι beach bar). Στη συνέχεια, οινογνωσία με χαρακτηριστικό σαμιώτικο οίνο και δείπνο στο οινοποιείο Βακάκης. Το πρώτο όχημα θα εκκινήσει για το 1ο Σκέλος το Σάββατο 3 Ιουνίου στις 10:01. Οι συμμετέχοντες αφού διανύσουν 45 χιλιόμετρα περνώντας από παραδοσιακούς οικισμούς και εκτελέσουν τις 2 πρώτες δοκιμασίες ακριβείας θα πραγματοποιήσουν την πρώτη στάση για ανασυγκρότηση στους Δρακαίους στις 12:00. Η επανεκκίνηση θα γίνει στις 13:30 με ακόμη 70 χιλιόμετρα και 4 ακόμη δοκιμασίες μέχρι τον τερματισμό στο παραθαλάσιο Ηραίο στις 16:00.

Την Κυριακή, θα διανύσουν ακόμη 108 χιλιόμετρα αυτή τη φορά προς νοτιοανατολικά. Στη διαδρομή ξεχωρίζει πάλι, η προαιρετική ανάβαση στους Μανωλάτες με δικό της έπαθλο, θα ακολουθήσει γεύμα στο γραφικό Ποσειδώνιο και ακόμη 5 δοκιμασίες ακριβείας πριν τον τερματισμό του αγώνα στη παραδοσιακή Άμπελο. Η απονομή θα γίνει το απόγευμα στο λιμάνι Καρλοβάσου.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.