Τελετή βράβευσης ξενοδοχείων της Σάμου

Το απόγευμα της Δευτέρας, 29 Μαΐου, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του νέου δημαρχιακού κτιρίου (γυάλινο), στο Πυθαγόρειο, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης των νεότερων εξελίξεων στον χώρο του τουρισμού καθώς και η καθιερωμένη βράβευση των ξενοδοχείων της Σάμου από τον Σκανδιναβό tour operator Apollo.

Το καλωσόρισμα στους προσκεκλημένους ανήκε στην εμπορική διευθύντρια του Apollo, παλαιά γνώριμη και φίλη της Σάμου, κυρία Nina Hornewall. Χαιρετισμoύς απηύθυναν ο contract manager (υπεύθυνος συμβολαίων) του Apollo κ. Νίκος Χριστουλάκης και ο εκπρόσωπος του Apollo στη Σάμο, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των Rhenia Tours κ. Δημήτρης Κασμιρλής.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης η κυρία Hornewall παρουσίασε όλα τα νέα δεδομένα για τις νεότερες εξελίξεις στον χώρο του τουρισμού εξηγώντας ότι πλέον είναι φανερό πως έχουμε αφήσει πίσω μας τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας και σημειώνονται συνεχώς αυξητικές τάσεις της τουριστικής κίνησης προς τη χώρα μας, συμπεριλαμβανομένης και της Σάμου.

Μην ξεχνούμε ότι όταν μιλούμε για τον tour operator Apollo αναφερόμαστε στον 2ο μεγαλύτερο όμιλο της Ευρώπης. Χαρακτηριστικά, η κυρία Hornewall, ανέφερε ότι μέχρι το 2026, ο Όμιλος θα διακινεί 1.000.000 τουρίστες προς τη χώρα μας, προερχόμενους από τη Σκανδιαναβία και την Ολλανδία.

Στη συνέχεια της βραδιάς είχαμε την καθιερωμένη βράβευση των ξενοδοχείων του νησιού μας, σύμφωνα με την ικανοποίηση των πελατών τους, που αποδεικνύουν κάθε χρόνο ότι ανεβάζουν όλο και ψηλότερα την πήχη των παρεχόμενων υπηρεσιών έχοντας ως αποτέλεσμα την ολοένα αυξανόμενη ικανοποίηση των πελατών τους. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Ανατολικής Σάμου κ. Δέσποινα Κάιλα, ο πρόεδρος της Κοινότητας Πυθαγορείου κ.Τάσος Νικολαΐδης και η γενική γραμματέας του Δήμου Δυτικής Σάμου κ. Ιωάννα Πατρώνη.

Ο κατάλογος με τις βαθμολογίες και τις βραβεύσεις

Δείτε πολύ φωτογραφικό υλικό στο Σαμιακό βήμα που αλιεύσαμε την είδηση

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.