Αυτές είναι οι περιφέρειες που θα είναι ο υποψήφιος ο Αλέξης Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι υποψήφιος στις εκλογές σε Α’ Πειραιά, Δυτικό τομέα και Ρέθυμνο και όχι στις Σέρρες που ήταν στις προηγούμενες εκλογές.

Αυτές είναι οι περιφέρειες που θα είναι ο υποψήφιος ο Αλέξης Τσίπρας

Σύμφωνα με τις πηγές της Κουμουνδούρου ο Τσίπρας θέλει να στηρίξει τον Ανδρέα Ξανθό, που δεν κατάφερε να εκλεγεί στις προηγούμενες εκλογές, αλλά ταυτόχρονα θέλει να ενισχύσει και την δύναμη του κόμματος γενικότερα στην κρήτη, όπου στις εκλογές του 2019 είχε πάρει την πρωτιά και στις εκλογές αυτές πήρε την πρωτιά η Νέα Δημοκρατία.

Ο Αλέξης Τσίπρας μάλιστα φαίνεται πως θα περιοδεύσει επί τριημέρου στο νησί και ότι θα κάνει και συγκέντρωση σε κάποια περιοχή του νησιού. Ο Τσίπρας στις προηγούμενες εκλογές είχε εκλεγεί από την Α’ Πειραιά και θέλοντας να δώσει έναν ακόμη πιο ισχυρό συμβολισμό αποφάσισε να βαλει υποψηφιότητα και στον Δυτικό τομέα μια περιοχή δηλαδή λαϊκών στρωμάτων που παραδοσιακά αποτελούσε τη κυρία δεξαμενή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, και τώρα θέτει ως βασικό στόχο να επαναπροσεγγίσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η μάχη που έρχεται έχει τις δυσκολίες της αλλά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δείχνει αποφασισμένο να κάνει την ανατροπή, και όταν λέμε ανατροπή δε μιλάμε απαραίτητα για νίκη, αλλά μιλάμε για αύξηση των ποσοστών του κόμματος, για μείωση της ψαλίδας μεταξύ πρώτου και δευτέρου και βέβαια για την εγκαθίδρυση στην θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είναι σημαντικό αυτό για τις επόμενες μάχες. Κάποιοι βέβαια είναι λίγο πιο αισιόδοξοι αλλά η διαφορά των 20 μονάδων δύσκολα καλύπτεται σε 20 ημέρες. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι κάλπες είναι ακόμα άδειες.

Πληροφορίες από την Αυγή

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.