11ος Ημιμαραθώνιος στις 27 Αυγούστου στη Χίο

Τον 11ο Ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου 21,1χλμ. διοργανώνουν φέτος ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου «Chiosrunning», ο Δήμος Χίου, η Περιφερειακή Ενότητα Χίου και το Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Χίου.

11ος Ημιμαραθώνιος στις 27 Αυγούστου στη Χίο

Ο αγώνας θα συνοδεύεται από παράλληλες αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις και θα πραγματοποιηθεί την τελευταία Κυριακή του Αυγούστου, 27/8/2023.

Συγκεκριμένα θα διεξαχθούν αγώνες δρόμου 1,5 χλμ. ατόμων με αναπηρία, 1,5 χλμ. (Παιδικό) και διαδρομές των 5 χλμ. και 10,5 χλμ..

Μάλιστα η διαδρομή που θα διανύσουν οι αθλητές περνά και μέσα από τον παραδοσιακό οικισμό του Κάμπου της Χίου και με σημείο εκκίνησης το κοινοτικό κατάστημα των Θυμιανών.

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν μέχρι και την Κυριακή 20 Αυγούστου 2023, μέσω της ηλεκτρονικής εγγραφής στο site του συλλόγου Αθλητών Υγείας

Περισσότερες πληροφορίες στο Chiosrunning

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.