Περιοδεία Βελόπουλου στο Άργος και στο Ναύπλιο

Στο Άργος και το Ναύπλιο περιοδεύει σήμερα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, συνοδεία κλιμακίου υποψηφίων βουλευτών και στελεχών του κόμματος, ενόψει της κάλπης της 25ης Ιουνίου.

Περιοδεία Βελόπουλου στο Άργος και στο Ναύπλιο

Ο κ. Βελόπουλος περιοδεύει στο κέντρο του Άργους όπου έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και επιχειρηματίες.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης θα επισκεφθεί την πόλη του Ναυπλίου.

«Στις εκλογές θυμούνται όλοι τον ελληνικό λαό»

«Αν οι πρόεδροι των κομμάτων έκαναν ό,τι κάνουν τώρα καθημερινά επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια και πήγαιναν πόρτα-πόρτα ή πόλη-πόλη να μιλήσουν με τους κατοίκους της Ελλάδας, θα ήταν πιο έντιμο.

Δυστυχώς τώρα στις εκλογές θυμούνται όλοι τον ελληνικό λαό. Εμείς εδώ και 4 χρόνια πηγαίνουμε από λαϊκή σε λαϊκή από πόρτα σε πόρτα για να μιλήσουμε με τους Έλληνες», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Σχολιάζοντας τις θέσεις άλλων κομμάτων για την Οικονομία ο κ. Βελόπουλος ανέφερε:

«Κόμματα που δεν έχουν προγράμματα, κόμματα που λένε ψέματα στον ελληνικό λαό ότι θα πάνε τα προγράμματά τους στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, όταν ξέρουν ότι δεν πηγαίνει κανένα πρόγραμμα για κοστολόγηση, κόμματα που δεν ξέρουν τι σημαίνει ΦΠΑ, τι σημαίνει πάγια και βουλευτές οι οποίοι δεν έχουν εργαστεί ποτέ, έχουν άποψη για την οικονομία. Γι’ αυτό φτάσαμε μέχρι εδώ».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.