Το ΚΚΕ της Σάμου καταγγέλει βανδαλισμό στα γραφεία του

Το ΚΚΕ της Σάμου καταγγέλει βανδαλισμό στα γραφεία του

«Μια συμμορία φασιστοειδών με κουκούλες και καλυμμένα πρόσωπα, επιδίδεται σε καταστροφή αφισών και πανό του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, όλη την προηγούμενη προεκλογική περίοδο και συνεχίζει και τώρα ακόμη και στην πρόσοψη των γραφείων του Κόμματος στο Βαθύ», καταγγέλλει η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ.

Όπως τονίζει «τις τελευταίες μέρες μάλιστα “ανέβηκαν επίπεδο” βρομίζοντας τα πανό του ΚΚΕ με φασιστικά σύμβολα, δείχνοντας ποιος είναι ο αντίπαλός τους. Έχουν μίσος για το λαό, τους εργαζόμενους, τις διεκδικήσεις τους και το ΚΚΕ. Γιατί είναι το μοναδικό Κόμμα το οποίο σταθερά, με συνέπεια και αποφασιστικότητα, παλεύει στη πρώτη γραμμή στο πλευρό της εργατικής τάξης και όλου του λαού.

Δεν θα τους περάσει. Οι προκλήσεις τους θα πέσουν στο κενό. Ο λαός θα τους στείλει οριστικά και αμετάκλητα μαζί με το σάπιο σύστημα που υπηρετούν, εκεί που ανήκουν. Στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.

Θα φροντίσουμε κι’ εμείς γι’ αυτό.

Οι κομμουνιστές, τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, με μεγαλύτερο πείσμα και ενθουσιασμό δίνουμε κι’ αυτή την εκλογική μάχη γιατί, μόνο ο λαός θα σώσει το λαό, με ακόμη πιο δυνατό ΚΚΕ για τα δύσκολα που έρχονται μετά τις εκλογές, στο δρόμο για την ανατροπή και το ευτυχισμένο μέλλον του λαού και της νεολαίας».

902

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.