Με πολύ κόσμο η 5η Γιορτή Κερασιού στην Αγιάσο της Λέσβου

Κοσμοπλημμύρα στην 5η Γιορτή Κερασιού στην Αγιάσο της Λέσβου.

Με πολύ κόσμο η 5η Γιορτή Κερασιού στην Αγιάσο της Λέσβου

Επισκέπτες, αλλά και ντόπιοι ανέβηκαν στον πανέμορφο παραδοσιακό οικισμό και συμμετείχαν στα δρώμενα που διοργάνωσαν, η Δημοτική Κοινότητα Αγιάσου σε συνεργασία με το Αναγνωστήριο και την ΑΜΚΕ Visit Agiasos, την Κυριακή 11 Ιουνίου.

Ντόπιοι παραγωγοί πουλούσαν τα κεράσια τους καθώς και τα εποχικά τοπικά προϊόντα τους, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψαν οι μαθητές του τμήματος αρτοζαχαροπλαστικής της ΔΥΠΑ, με τα πεντανόστιμα γλυκίσματα που παρασκεύασαν με κεράσια, που τους προμήθευσε η κοινότητα.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε live εργαστήριο δημιουργίας μαξιλαριών από το κουκούτσι των κερασιών, αλλά και Έκθεση Φωτογραφικών Πινάκων του Κερασιού της ΕΤΑΛ, ενώ οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν στο επισκέψιμο αγρόκτημα με κερασιές στο Φολίδι.

Για τους μικρούς φίλους έγιναν διασκεδαστικά μαθήματα Zumba, αφηγηματικό παραμύθι, καθώς και face painting με πολλά μικρά κερασάκια στα παιδικά μαγουλάκια.

Η γιορτή κερασιού ολοκληρώθηκε με μουσικό γλέντι στην πλατεία του χωριού, όπου χόρεψε παραδοσιακούς χορούς το Χορευτικό Τμήμα του Αναγνωστηρίου.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.