Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στη Χίο

Στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, κλιμάκιο με επικεφαλής την πρώην Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνα Μενδώνη και τον πρώην Υφυπουργό Εξωτερικών, υποψήφιο Βουλευτή Αχαΐας κ. Ανδρέα Κατσανιώτη, πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στο νησί της Χίου.

Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στη Χίο

Κατά την πρώτη ημέρα της περιοδείας, η κ. Μενδώνη και ο κ. Κατσανιώτης συνοδευόμενοι από τους υποψήφιους βουλευτές του νησιού, τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ κ. Λευτέρη Μπλάτζιο και τα μέλη των τοπικών οργανώσεων συναντήθηκαν με στελέχη του κόμματος, επισκέφθηκαν τοπικά καταστήματα όπου και συνομίλησαν με επιχειρηματίες και εργαζόμενους και αντάλλαξαν απόψεις με εκπροσώπους αρχών και φορέων της περιοχής, μεταφέροντας το κυβερνητικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία. Συγκεκριμένα τα στελέχη επισκέφθηκαν τις περιοχές Μεστά, Πυργί και Θυμιανά, ξεναγήθηκαν στη Βιβλιοθήκη της Μητρόπολης Βροντάδου, όπου και συναντήθηκαν με τον Μητροπολίτη κ.κ. Μάρκο, ενώ συζήτησαν με κατοίκους στις περιοχές Χαλκειός και Άγιος Γεώργιος Συκούσης. Το πρόγραμμα της επίσκεψης ολοκληρώθηκε με την ανοιχτή ομιλία που πραγματοποιήθηκε από κοινού στην πόλη του Βροντάδου παρουσία πλήθους κόσμου.

Κατά τη δεύτερη ημέρα της περιοδείας τους, οι κ.κ. Μενδώνη και Κατσανιώτης συνομίλησαν με πολίτες και επαγγελματίες στην Πλατεία Βουνακίου, συνάντησαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο εκλογικό περίπτερο και στη βόλτα που έκαναν στην περιοχή της Απλωταριάς, ενώ επισκέφθηκαν τόσο τη Βιβλιοθήκη Κοραή όσο και το Αρχαιολογικό Μουσείο.

Στις δηλώσεις της αμέσως μετά το τέλος των επισκέψεων η πρώην Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Μενδώνη τόνισε: «Στην κάλπη της 21ης Μαΐου οι πολίτες επιβράβευσαν τον πολιτισμένο πολιτικό λόγο και απέρριψαν τον διχασμό, την τοξικότητα, το μίσος και τη μαύρη Ελλάδα. Σε αυτό το δύσκολο γεωπολιτικό περιβάλλον, στο οποίο βρισκόμαστε, με την Τουρκία να έχει τελειώσει με τις δικές τις εκλογικές εκκρεμότητες και να έχει επανεκλέξει ισχυρό τον πρόεδρο Ερντογάν, η Ελλάδα χρειάζεται αυτοδύναμη και σταθερή κυβέρνηση. Η μόνη πολιτική δύναμη, η οποία μιλάει σήμερα στη χώρα με σχέδιο και για το πώς θα παράγουμε συνολικό πλούτο είναι η Νέα Δημοκρατία».

Από την πλευρά του ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας κ. Κατσανιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η Ελλάδα δεν ξαναγυρίζει στις εποχές των πειραματισμών και των ιδεοληπτικών προσκολλήσεων. Δεν ξαναγυρίζει στις εποχές όπου η Ελλάδα ήταν ο φτωχός συγγενής και ο ανυπόληπτος εταίρος της Ευρώπης. Δεν ξαναγυρίζει στις εποχές όπου η εξωτερική μας πολιτική έμοιαζε με ακυβέρνητο καράβι και η άμυνα της χώρας θεωρείτο «περιττή πολυτέλεια». Αποτελεί στοίχημα τα επόμενα τέσσερα χρόνια να ολοκληρώσουμε το όραμά μας για μία σύγχρονη και παραγωγική Ελλάδα, σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της. Η ΝΔ μέσα στην πορεία των χρόνων, αναπροσάρμοσε ιδέες και πολιτικές, άλλαξε και εκσυγχρονίστηκε, όπως επέβαλαν οι καιροί και είναι η καλύτερη κυβερνητική πρόταση που υπάρχει για την Ελλάδα που αξίζουμε».

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.